Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:14 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A început înregistrarea pentru UNTOLD Dubai 2025! Detalii pentru fani

ro

22 May, 2024 11:26 767 Marime text




 
  • A început înregistrarea pentru UNTOLD Dubai 2025. Fanii festivalului se pot inregistra pe untold.ae/register pentru a avea acces la primele abonamente cu prețuri speciale pentru cea de a doua ediție a festivalului din Dubai. Totodată, cei care se înregistrează vor afla primii, data și locul de desfășurare al festivalului.   

Prima ediție a festivalului UNTOLD Dubai a depășit așteptările fanilor si ale artiștilor de nivel internațional, stabilind un record de participare la un eveniment în Emiratele Arabe Unite: peste 185.000 de fani din întreaga lume au descoperit universul magic UNTOLD, în cele patru zile de festival. În felul acesta, UNTOLD, brand românesc născut la Cluj-Napoca, își respectă promisiunea făcută, aceea de a fi partenerul strategic al orașului Dubai în entertainment și de a-l poziționa pe harta internațională a destinațiilor de festival.

După succesul uriaș al ediției de debut, UNTOLD Dubai va reveni în orașul viitorului în 2025. Cu un lineup diversificat și producții vizuale uluitoare, fiecare ediție a festivalului UNTOLD este o poveste în sine, iar fanii din întreaga lume participă la această experiență unică, care încercă, cu fiecare ediție să depășească limitele convenționalului. UNTOLD nu este doar un festival, a devenit o comunitate care împărtășește bucuria muzicii.

Prima ediție a festivalului UNTOLD Dubai a fost o experiență completă pentru cei peste 185.000 de fani și pentru cele mai mari nume din industria muzicală: Tïesto, Hardwell, Armin Van Buuren, PSY, G-Eazy, Ellie Goulding, Sebastian Ingrosso, Major Lazer, Don Diablo, Badshah și Timmy Trumpet.
 
Citește și
Caravana Blood Network ajunge în iunie la Constanța! Donatorii primesc bilete gratis la Untold și Neversea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii