A patra licitație cu strigare Fiscul din Constanța nu poate scăpa de 25 de locomotive din patrimoniul CFR Marfă SA. Prețul redus cu 19% (DOCUMENT)
A patra licitație cu strigare: Fiscul din Constanța nu poate scăpa de 25 de locomotive din patrimoniul CFR Marfă
14 Jul, 2024 17:00
ZIUA de Constanta
1250
Marime text
- Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța vinde la licitație 25 de locomotive deținute de Societatea Națională de Transport Feroviar de Marfă CFR Marfă SA.
- Pentru aceste bunuri a fost instituit gaj în favoarea DGAMC București în baza procesului-verbal de sechestru asigurator pentru bunuri mobile nr. 8090/27.03.2020.
- Compania CFR Marfă SA este deținută de Statul Roman prin Ministerul Transporturilor.
- Administratorii Societății Naționale de Transport Feroviar de Marfă CFR Marfă SA sunt: Niculaie Bordei, Mirela Delia Ștefănescu Cebanu, Violeta Constantin, Andreea-Ioana Deac, Marilena Gubendreanu, Alexandru-Ioan Șerbănescu și Alexandru Susai.
Ministerul Finanțelor prin Agenția Națională de Administrare Fiscală, Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Galați, Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța anunță organizarea celei de-a patra proceduri publice pentru valorificarea bunurilor deținute de societatea Societatea Națională de Transport Feroviar de Marfă CFR Marfă SA. Valoarea celor 25 de locomotive este de 7.824.949 lei, prețul fiind redus cu 19%.
Licitația va avea loc pe data de 25 iulie, ora 13.30, la sediul din bulevardul Constanța nr. 312A. Participanții la această licitație vor putea cumpăra 25 de locomotive, care se află în conservare în spații deschise în stația Palas și Portul Constanța.
Pentru aceste bunuri a fost instituit gaj în favoarea DGAMC București în baza procesului-verbal de sechestru asigurator pentru bunuri mobile nr. 8090/27.03.2020.
Cei care pretind vreun drept asupra acestui bun sunt invitați să înștiințeze organul de executare, înainte de data stabilită pentru vânzare. Cei interesați în cumpărarea bunului respectiv sunt invitați să se prezinte Ia termenul de vânzare Ia locul fixat în acest scop și până Ia acel termen să prezinte oferte de cumpărare.
Pentru participarea Ia Iicitație ofertanții vor depune, cu cel puțin o zi înainte de data Iicitației, oferta de cumpărare și dovada plății taxei de participare sau a constituirii garanției sub forma scrisorii de garanție, reprezentând 10% din prețul de pornire a licitației.
Despre Societatea Națională de Transport Feroviar de Marfă CFR Marfă SA
Înființată în anul 1998, compania are sediul social pe bulevardul Dinicu Golescu, nr. 38 din București și se ocupă de transporturi de marfa pe calea ferată. Compania este deținută de Statul Roman prin Ministerul Transporturilor.
Administratorii Societății Naționale de Transport Feroviar de Marfă CFR Marfă SA sunt: Niculaie Bordei, Mirela Delia Ștefănescu Cebanu, Violeta Constantin, Andreea-Ioana Deac, Marilena Gubendreanu, Alexandru-Ioan Șerbănescu și Alexandru Susai.
În anul 2022, compania a raportat o cifră de afaceri de 689.895.001 lei și o pierdere de 153.305.070 lei. De asemenea, în anul 2022, compania a avut 3.246 de salariați.
De asemenea, în anul 2023, Societatea Națională de Transport Feroviar de Marfă CFR Marfă SA, cu 3.212 de salariați, a raportat o cifră de afaceri de 778.553.283 lei și o pierdere de 231.136.331 lei.
Potrivit termene.ro, Statul Roman prin Ministerul Transporturilor mai este acționar în: Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători - CFR - Călători SA, Compania Națională de Căi Ferate "CFR" SA, Compania Națională de Transporturi Aeriene Române TAROM SA.
Niculaie Bordei mai este asociat în: Global Biz Exchange SRL, Linirom Impex SRL, Servagromec Mureț SA.
La rândul său, Mirela Delia Cebanu Ștefanescu este asociată în: Mirex Import Export SRL. De asemenea, Andreea-Ioana Deac este asociată în Digital Mix Solutions SRL, B.T.T.PERLA Costineștiului SA.
Marilena Gubendreanu deține întreprindere individuala Gubendreanu Marilena Intreprindere Individuală. Numele lui Alexandru-Ioan Șerbănescu apare în Alse Maia Consulting SRL. Alexandru Susai deține întreprindere individuală Susai Alexandru Întreprindere Individuală.
În secțiunea Documente puteți consulta publicația de vânzare.
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe Termene.ro.
Citește și:
O firmă din Constanța, executată silit de fiscul din Tulcea. Mai multe bunuri deținute de SSS Global Systems SRL, scoase la licitație (DOCUMENT)
O firmă deținută de Gabriel Comănescu, executată silit. AJFP Constanța vinde două bunuri de la ferma piscicolă situată pe malul Lacului Taşaul (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii