Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:18 27 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ABADL Constanța Reparații de peste 200.000 de euro la Nava Marina 1 (DOCUMENTE)

ro

27 Aug, 2024 11:31 229 Marime text
ABADL sediu. Foto: ZIUA de Constanța

Ieri, 26 august 2024, pe licitatiapublica.ro a apărut un anunț de licitație organizată de Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral.
 
Aceasta va avea loc pe 30 septembrie, ora 15:00.
 
Obiectul achiziției este „servicii de reparații cu andocarea Navei Marina 1 din patrimoniul Administrației Bazinale de Apă Dobrogea Litoral”.
 
Serviciile sunt estimate la prețul de 1.032.260 de lei, echivalentul a peste 200.000 de euro la cursul actual.
 
Contractul va fi atribuit în baza criteriului „cel mai bun raport calitate – preț”.
 
Durata contractului este de două luni.
 
Persoanele cu funcție de decizie în cadrul Autorității Contractante, în ceea ce privește organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt următoarele: Stelică Hagi – Director, Otilia Macovei – director Tehnic MEIRA, Adela Mihalcea - Director Economic, Constantin Sava – Șef birou Achiziții, Georgiana Grigorescu - șef birou Juridic, Viorel Iacob – Șef serviciu Mecanizare-Transporturi, Florentina Chiriac - Consilier juridic, Andrei Axente - șef Birou hidrologie Marină, Camelia Dumitrache - șef Serviciu PBHH, Constantin Onofriciuc - comandant Nava Marina, Aura Lavru - inginer birou Achiziții, Mirella Oancea - inginer birou Achiziții, Edith Dulica - Control Financiar Preventiv
 
Conform caietului de sarcini, garanția serviciilor prestate trebuie să fie de minim 12 luni de la data semnării de ambele părți a procesului verbal de recepție.
 
Operațiunea de prestare a serviciului cuprinde: lucrări cu nava pe docul plutitor; verificări și reparații în compartimentul mașini; verificări și reparații la reductorul MP; reparații la diesel generatoare; verificarea sistemului de încărcare a acumulatorilor; verificarea și repararea insalațiilor electrice de 220V de la bordul navei; verificarea și repararea tancurilor de la bordul navei; verificare etanșeitate și funcționare la traductorii sondelor ultrason; reparația sistemului de tracțiune al macaralei de la bordul navei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Nava Marina 1 intră în reparații. ABADL organizează licitație pentru serviciile necesare. Care este valoarea contractului
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii