Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:30 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ABADL pune pe masă peste un milion de lei pentru achiziția a două buldoexcavatoare (DOCUMENT)

ro

25 Jun, 2024 11:46 306 Marime text


Conform anunțului de participare din SEAP din data de 17 iunie 2024, Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral organizează o licitație deschisă pe 17 iulie 2024.
 
Autoritatea contractantă vrea să cumpere două buldoexcavatoare, achiziția acestora fiind necesară pentru desfășurarea activităților de exploatare a obiectivelor hidrotehnice, respectiv diguri de protecție, baraje, noduri hidrotehnice, precum și întreținerea și ecologizarea plajelor. Numărul de zile până la care Operatorii economici interesați pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor este de 20 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor. Autoritatea contractantă va răspunde în mod clar și complet tuturor solicitărilor de clarificări/informațiilor suplimentare în a 11-a zi înainte de data limită de depunere a ofertelor.
 
Valoarea achiziției este estimată la 1.094.118 lei.
 
Durata contractului este de 5 luni și criteriul de atribuire este cel mai bun raport calitate – preț.
 
Persoanele cu functie de decizie in cadrul Autoritatii Contractante, in ceea ce priveste organizarea, derularea si finalizarea procedurii de atribuire sunt urmatoarele:Hristu Uzun –Director, Adela Mihalcea-Director Economic, Maria-Otilia Macovei-Director MEIRA, Constantin Sava – Sef birou Achizitii, Georgiana Simona Grigorescu-p.sef Birou Juridic, Cosmin Caraula-ing sef SGA Constanta, Daniel Popa-SGA Constanta, Viorel Iacob-sef Birou mecano-energetic, Mirella Oancea-birou Achizitii, Aura Lavru -birou Achizitii, Anca Lungu-Control Financiar Preventiv, Alexandru Stefan-sef sef Atelier Mecanic, Florentina Chiriac-cj SGA Constanta.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
ABADL Lucrări de înnisipare între stațiunile Neptun și Venus. Zeci de hectare de plaje noi din acest sezon estival (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii