Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:47 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța organizează licitație pentru achiziția unui laborator. Cât este dispusă să plătească (DOCUMENT)

ro

05 Jun, 2024 11:38 516 Marime text


Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța a lansat o licitație pentru atribuirea contractului „laborator pentru studiul proprietăților specifice materialelor electronice și electrotehnice”.
 
Anunțul de participare a fost publicat pe 3 iunie 2024 în SEAP.
 
Licitația organizată de Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța se va desfășura în data de 8 iulie 2024, de la ora 15:00.
 
Valoarea estimată a contractului este 828.500 de lei, echivalentul a 166.525,97 de euro.
 
Laboratorul pentru studiul proprietăților specifice materialelor electronice și electrotehnice va asigura instruirea și pregătirea continuă a ofițerilor militari din Forțele Navale și a ofițerilor civili din marina comercială și a personalului. Structura laboratorului va cuprinde următoarele echipamente:
  • Stand analiză conductivitate electrică (efectul Termorezistiv și efectul Magnetorezistiv)
  • Stand analiză rezistivitate electrică
  • Stand analiză rigiditate dielectrică
  • Stand analiză efect Peltier
  • Stand analiză efect Hall
  • Stand analiză magnetizare materiale și trasare curbă de histerezis
  • Stand analiză coroziune materiale
  • Catedră profesor
 
Contractul va fi atribuit în baza criteriului cel mai bun raport calitate – preț.
 
Numărul de zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor/candidaturilor este de 18 zile. Autoritatea contractantă va răspunde în mod clar și complet tuturor solicitărilor de clarificări sau informațiilor suplimentare în a 11-a zi înainte de data limită de depunere a ofertelor.
 
Durata contractului este de cinci luni.
 
Persoane cu funcții de decizie în ceea ce privește organizarea, derularea și finalizarea procedurii sunt: Toma Alecu - Comandant; Moise Gabriel - Locțiitor al Comandantului; Ciprian Burlacu - Șef contabil; Ivanov Georgiana - Consilier Juridic; Bododel Radu Vasile - Director general administrativ; Schipor Constantin - Șef birou achiziții; Munteanu Betarice - Ofițer specialist planificare; Buzoianu Cristina Florentina - Referent de specialitate; Ivan Florina – Economist; Carabet Violeta - Referent de specialitate; Coșofreț Gabriela - Referent de specialitate; Deliu Florențiu – Director Departament Inginerie Electrică și Electronică Navală.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

 
Citește și:
Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța a cumpărat aviziere electronice interactive. Firma câștigătoare este din București (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii