Academia Navală „Mircea cel Bătrân“ Constanţa organizează o licitaţie. Ce cumpără (document)
Academia Navală „Mircea cel Bătrân“ Constanţa organizează o licitaţie. Ce cumpără (document)
16 Oct, 2018 00:00
ZIUA de Constanta
2194
Marime text
Academia Navală Constanţa - Unitatea Militară 02192 - organizează o licitaţie pentru atribuirea unui contract de achiziţie de alimente, băuturi, tutun şi produse conexe.
Mai precis, este vorba de procedura de licitaţie deschisă pentru achiziţia de carne, preparate din carne şi peşte, împărţită în 27 de loturi, a cărei valoare totală este de 988.527,50 de lei fără TVA. Se vor încheia acorduri-cadru cu maximum trei operatori economici, pentru fiecare lot de produse (operatorii calificaţi pe primele trei locuri), iar contractele subsecvente vor fi încheiate pentru două perioade, astfel: primul contract subsecvent - pentru perioada 1.01-31.03.2019, al doilea contract subsecvent - pentru perioada 1.04-31.12.2019.
Sunt necesare următoarele: pulpă porc cu os, carne de miel, vrăbioară fără os, piept de pui dezosat fără piele, pulpă pui dezosată fără piele, salam Victoria, ceafă porc fără os, spată porc cu os, aripi de pasăre, antricot fără os, pulpă vită cu os, cotlet porc fără os, spată vită cu os, spinări de pasăre, carne porc lucru, carne vită lucru, pastramă de porc afumată, file de crap proaspăt, crap proaspăt, decapitat, eviscerat, cârnaţi olteneşti, piept de pui afumat, muşchi file porc afumat, cârnaţi cabanos, crenvurşti porc, salam de Sibiu, salam de vară, file de păstrăv proaspăt.
Persoane cu funcţii de decizie din cadrul autorităţii contractante în ceea ce priveşte organizarea, derularea şi finalizarea procedurii sunt: Octavian Tărăbuţă; Toma Alecu; Laurenţiu Nan; Simona Nicoleta Rădulescu; Georgiana Ivanov; Nela Baltă; Mihai Tirsoaga; Constantin Schipor; Florina Ivan; Valentin Ion; Mădălina David.
În secţiunea „Documente” puteţi vizualiza anunţul de participare aferent licitaţiei.
Mai precis, este vorba de procedura de licitaţie deschisă pentru achiziţia de carne, preparate din carne şi peşte, împărţită în 27 de loturi, a cărei valoare totală este de 988.527,50 de lei fără TVA. Se vor încheia acorduri-cadru cu maximum trei operatori economici, pentru fiecare lot de produse (operatorii calificaţi pe primele trei locuri), iar contractele subsecvente vor fi încheiate pentru două perioade, astfel: primul contract subsecvent - pentru perioada 1.01-31.03.2019, al doilea contract subsecvent - pentru perioada 1.04-31.12.2019.
Sunt necesare următoarele: pulpă porc cu os, carne de miel, vrăbioară fără os, piept de pui dezosat fără piele, pulpă pui dezosată fără piele, salam Victoria, ceafă porc fără os, spată porc cu os, aripi de pasăre, antricot fără os, pulpă vită cu os, cotlet porc fără os, spată vită cu os, spinări de pasăre, carne porc lucru, carne vită lucru, pastramă de porc afumată, file de crap proaspăt, crap proaspăt, decapitat, eviscerat, cârnaţi olteneşti, piept de pui afumat, muşchi file porc afumat, cârnaţi cabanos, crenvurşti porc, salam de Sibiu, salam de vară, file de păstrăv proaspăt.
Persoane cu funcţii de decizie din cadrul autorităţii contractante în ceea ce priveşte organizarea, derularea şi finalizarea procedurii sunt: Octavian Tărăbuţă; Toma Alecu; Laurenţiu Nan; Simona Nicoleta Rădulescu; Georgiana Ivanov; Nela Baltă; Mihai Tirsoaga; Constantin Schipor; Florina Ivan; Valentin Ion; Mădălina David.
În secţiunea „Documente” puteţi vizualiza anunţul de participare aferent licitaţiei.
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii