Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:17 21 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța se aprovizionează cu băuturi pentru anul viitor. Cât scoate din visterie (DOCUMENT)

ro

21 Oct, 2024 10:33 173 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursa: pexels

Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța, în calitate de autoritate contractantă, rol îndeplinit în numele și pentru beneficiarii: UM 02028 Constanța, Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale „Amiral Ion Murgescu” și Colegiul Național militar „Alexandru Ioan Cuza”, cumpără băuturi.
 
În acest sens, Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța va organiza o licitație în data de 22 noiembrie 2024, de la ora 15:00.
 
Costul estimat al achiziției este de 1.447.560,24 de lei.
 
Contractul este împărțit în patru loturi astfel: lot 1 – apă minerală, lot 2 – băuturi răcoritoare, lot 3 – suc natural din fructe și lot 4 – vin.
 
În caietul de sarcini se arată că achiziția produselor este necesară pentru asigurarea hrănirii elevilor și personalului instituțiilor militare de învățământ din municipiul Constanța, precum și a personalului UM 02028 Constanța, în perioada 01.01.2025 – 31.12.2025, în conformitate cu normele de hrană în vigoare la nivelul Ministerului Apărării Naționale.
 
Criteriul de atribuire utilizat va fi cel mai bun raport calitate-preț.
 
Persoane cu funcții de decizie în ceea ce privește organizarea, derularea și finalizarea procedurii sunt: Toma Alecu - Comandant; Moise Gabriel - Locțiitor al Comandantului; Ciprian Burlacu - șef contabil, Bododel Radu-Vasile - Director general administrativ, Ivanov Georgiana - Consilier Juridic, Schipor Constantin - Șef al achizițiilor, Buzoianu Cristina Florentina - Referent de specialitate, Ivan Florina - Referent de specialitate, Ion Valentin - Subofițer achiziții, Coșofreț Gabriela - Referent de specialitate, Munteanu Beatrice - Ofițer specialist Planificare.
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța și ASG Activ Concept SRL au încheiat două contracte. Despre ce este vorba
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii