Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:22 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accesul vizitatorilor in spital a fost interzis

ro

03 Nov, 2009 00:50 1068 Marime text
De ieri, accesul vizitatorilor în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa (SCJU) este interzis. Măsura a fost luată din cauza numărului tot mai mare de îmbolnăviri cu virusul A/H1N1 care se înregistrează în ţară.

Decizia însă nu aparţine conducerii SCJU şi nu este valabilă doar pentru spitalul din Constanţa. Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Adrian Streinu-Cercel, a declarat, ieri, că decizia luată de Comitetul de coordonare pentru gripa nouă vizează limitarea vizitelor la bolnavi pentru toate spitalele din ţară.

Potrivit purtătorului de cuvânt al unităţii spitaliceşti din Constanţa, dr. Florian Stoian, contactul familiilor cu pacienţii internaţi se va păstra.

Acesta a declarat că există curieri prin care se vor transmite atât informaţii, dar şi pachete celor internaţi. De asemenea, apropiaţii bolnavilor vor putea afla prin telefon starea de sănătate a celor internaţi.

Pentru ca hotărârea să fie respectată, la toate uşile de acces în spital a fost postat personal care să se ocupe cu acest lucru.

Aşadar, SCJU Constanţa rămâne cu uşile închise, pe termen nelimitat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii