Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:22 05 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier pe șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța! Șoferul a fugit de la fața locului

ro

05 Aug, 2024 14:45 289 Marime text
Sursa foto: IPJ ConstanțaLa data de 4 august a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 34 de ani.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 3 august a.c., în jurul orei 23.40, bărbatul ar fi fost implicat într-un accident rutier, pe șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța, ulterior părăsind locul faptei.

La scurt timp, bărbatul a fost depistat de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Siguranță Rutieră.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Bărbatul a fost transportat la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise și a alcoolemiei în sânge.

Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Astăzi, 5 august, va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de polițiști pentru stabilirea cu exactitate a tuturor cauzelor în care s-a produs evenimentul.

Citește și: 

UPDATE. Accident rutier pe podul de la Doraly din Constanța! (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii