Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:58 28 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accidente și conducători sub influența alcoolului. Poliția Constanța desfășoară acțiuni de control

ro

27 Oct, 2024 16:05 320 Marime text
Mașini de poliție. Sursă foto: ZIUA de Constanța
 
  • În noaptea de 26 spre 27 octombrie 2024, polițiștii din județul Constanța au intervenit în mai multe cazuri de conducere sub influența alcoolului și a substanțelor psihoactive.

În noaptea de 26 spre 27 octombrie 2024, polițiștii din județul Constanța au intervenit în mai multe cazuri de conducere sub influența alcoolului și a substanțelor psihoactive. În diverse incidente, au fost identificați mai mulți șoferi, inclusiv un bărbat de 50 de ani cu dreptul de a conduce suspendat, și au fost efectuate teste de alcoolemie, rezultatele indicând niveluri periculoase de alcool în aerul expirat. Autoritățile continuă cercetările pentru a asigura siguranța rutieră în zonă, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

La data de 26 octombrie 2024, în jurul orei 20.40, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Serviciul Municipal de Siguranță Rutieră au identificat un bărbat, de 50 de ani, care ar fi condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, în stațiunea Mamaia, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că plăcuțele cu numere de înmatriculare montate pe autoturism aparțin unui alt vehicul. 

În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Persoana a fost condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

La data de 27 octombrie 2024, în jurul orei 00.15, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Hârșova au identificat un bărbat, de 22 de ani, care ar fi condus o motocicletă pe strada Atelierelor fiind sub influența băuturilor alcoolice. 

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. 

La data de 27 octombrie 2024, în jurul orei 00.20, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Serviciul Municipal de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Mircea cel Bătrân s-a produs un accident rutier (tamponare).

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 57 de ani, ar fi condus un autoturism și ar fi lovit un alt vehicul.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemi ei în sânge. 

La data de 27 octombrie 2024, în jurul orei 01.50, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cernavodă au identificat un bărbat, de 34 de ani, care ar fi condus un autoturism pe D.J. 224, în comuna Tortoman, fiind sub influența băuturilor alcoolice. 

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. 

La data de 27 octombrie 2024, în jurul orei 04.45, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Techirghiol au identificat un bărbat, de 45 de ani, care ar fi condus un autoturism pe strada Decebal fiind sub influența băuturilor alcoolice. 

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. 

În toate cazurile, cercetările sunt continuate de polițiști, a încheiat sursa citată.



Citește și:
IPJ Hunedoara: Scandal într-o stație de taxi! Un taximetrist a amenințat cu un cuțit un client
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii