Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
00:34 23 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Achiziţia mobilierului urban inteligent din municipiul Medgidia, contestată la CNSC. Ce decizii au fost dictate?

ro

05 Dec, 2023 17:00 1914 Marime text
  • Achiziția viza atribuirea contractului având ca obiect „Achiziţie mobilier urban inteligent în municipiul Medgidia, judeţul Constanţa"
  • CNSC a respins contestația formulată de Red Power Cons SRL, în contradictoriu cu Primăria Medgidia
  • Prezenta decizie este obligatorie pentru părți
  • Împotriva deciziei se poate formula plângere, în termen de 10 zile de la comunicare pentru părțile cauzei, respectiv de la data luării la cunoștință de către alte persoane vătămate, conform art. 29 din Legea nr. 101/2016
 

 
 
Consiliul Național de Soluţionare a Contestaţiilor a adoptat decizia nr. 2835/C9/3187 la contestația înregistrată de Red Power Cons SRL cu sediul în București, reprezentată de Teodora Deaconu, în calitate de administrator, privind o procedură de licitație deschisă, organizată de Primăria municipiului Medgidia.

Achiziția viza atribuirea contractului având ca obiect „Achiziţie mobilier urban inteligent în municipiul Medgidia, judeţul Constanţa", Cod proiect C10 -I1.2 - 757", cod CPV 34928400-2 Mobilier urban.

Firma contestatoare a solicitat: în principal, obligarea autorităţii contractante la remedierea aspectelor din documentaţia de atribuire prezentate în contestație ca fiind restrictive şi nelegale, astfel încât să permită derularea procedurii de achiziţie publică în condiţii de deplină legalitate şi concurenţă reală și în subsidiar, în eventualitatea în care nu s-ar mai putea dispune măsuri de remediere, anularea procedurii, în conformitate cu prevederile art. 212 alin. (1) lit. d) și alin. (2) din Legea nr. 98/2016 dar și suspendarea procedurii de atribuire până la soluţionarea în fond a cauzei, potrivit dispoziţiilor art. 22 din Legea nr. 101/2016.

În baza legii și a mijloacelor de probă aflate la dosar, CNSC a respins contestația formulată de Red Power Cons SRL, în contradictoriu cu Primăria Medgidia.

Prezenta decizie este obligatorie pentru părți. Împotriva deciziei se poate formula plângere, în termen de 10 zile de la comunicare pentru părțile cauzei, respectiv de la data luării la cunoștință de către alte persoane vătămate, conform art. 29 din Legea nr. 101/2016.

 

Despre Red Power Cons SRL
 
Potrivit www.termene.ro, în 2022, Red Power Cons SRL a declarat o cifră de afaceri de 9,460,840 lei, profit de 657,425 lei și 20 de angajați.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 81.91%.

Compania înființată în 2011 se ocupă cu activități de arhitectură.

Asociat unic este Margareta Argeșeanu iar administratori Argeșeanu alături de Teodora Deaconu.


Firma figurează cu 56 de contracte din achiziții publice potrivit www.termene.ro.

 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Licitația organizată de primăria Medgidia pentru rețeaua de gaze din Valea Dacilor și Remus Opreanu, contestată la CNSC. Ce decizii au fost dictate?
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii