Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:14 12 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Achiziție de 200.000 de euro pentru servicii de întreținere și reparații autovehicule și utilaje ale Confort Urban (DOCUMENT)

ro

12 Sep, 2024 12:29 197 Marime text


SC Confort Urban SRL organizează o achiziție pe 17 loturi pentru servicii de întreținere și reparații autovehicule parc auto și utilaje.

Valoare estimată este de 995.000 lei, aproximativ 200.000 euro.

Factori de decizie în cadrul societății sunt: Damian Ionel- Presedinte si membru al Consiliului de administrație; Zarcu Mihaela-membru al Consiliului de administrație,Timofte Alexandru- Marius - membru al Consiliului de administrație, Hira Stere - Director General /membru al Consiliului de administrație, Căliminte Horia- Marius – membru al Consiliului de administrație, Mărgărit Brîndușa Mădălina - Director Economic, Roadideal Dana – viză CFP.

Persoana responsabilă de contract este Bobîrnac Daniel (Șef SMT).

Membrii comisiei de evaluare a ofertelor sunt:

Bobîrnac Daniel - Președinte cu Drept de vot al comisiei de evaluare; Ciobanu Luciana (Expert Achizitii Publice) – membru în comisia de evaluare; Racu Constantin (Şef Birou Tehnic, Inspecţie Drumuri) - membru în comisia de evaluare; Lazăr Marian (Șef Atelier) - membru in comisia de evaluare; Gîrliceanu Constantin (Coordonator Transport)-membru în comisia de evaluare.

Membrii de rezervă ai comisiei de evaluare a ofertelor: Pătruțoiu Mihaela ( Tehnician)- rezervă Președinte cu drept de vot al comisiei de evaluare;Mogoș Emy Maria ( Economist)- rezervă membru în comisia de evaluare; Paris Maria ( Expert Achiziții Publice)-rezervă membru în comisia de evaluare; Gheorghe Laurențiu ( Șef S.I.P.P) - rezervă membru în comisia de evaluare; Miron Tudor (Șef Serviciu Producție, Construire și Reparații Drumuri)-membru în comisia de evaluare.

Termenul-limită pentru primirea ofertelor este 14 octombrie 2024 ora 15:00 în SEAP, vezi secțiunea „documente".


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:
 
Licitații Constanța Confort Urban SRL pune la bătaie până la un milion de euro pentru servicii de transport de mărfuri și personal
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii