Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:25 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Achiziție de circa 10 milioane de lei Sanatoriul Balnear și de Recuperare Techirghiol cumpără echipamente de recuperare medicală și de monitorizare cardiacă (DOCUMENT)

ro

24 Jun, 2024 13:02 358 Marime text
  • Sanatoriul Balnear și de Recuperare Techirghiol va organiza și desfășura o procedură publică pentru atribuirea contractului „Achiziție echipamente de recuperare medicală și de monitorizare cardiacă (2 loturi)“.
  • Valoarea estimată a achițiziei este de 9.999.000 lei.
  • Ofertele sau cererile de participare pot fi depuse până pe data de 25.07.2024, ora 15:00.
 
Sanatoriul Balnear și de Recuperare Techirghiol cumpără echipamente de recuperare medicală și de monitorizare cardiacă. Unitatea sanitară va organiza și desfășura o procedură publică pentru atribuirea contractului „Achiziție echipamente de ecuperare medicală și de monitorizare cardiacă (2 loturi)“, în valoare de 9.999.000 lei.
 
Ofertele sau cererile de participare poy fi depuse până pe data de 25.07.2024, ora 15:00, urmând să fie deschise în aceeași zi și la aceeași oră în SEAP. Oferta trebuie sa fie valabilă până la 25.11.2024 pentru toate loturile.

 
Achiziționarea de echipamente medicale, este organizata pe loturi, astfel:

 
- Lot 1 – Echipamente de recuperare medicală. Valoarea estimată a celui mai mare contract subsecvent: 7.901.500 lei fără TVA; Valoarea estimată a celui mai mic contract subsecvent: 7.038.500 lei fără TVA.
- Lot 2 – Echipamente de monitorizare cardiacă. Valoarea estimată a celui mai mare contract subsecvent: 898.000 lei fără TVA; Valoarea estimată a celui mai mic contract subsecvent: 835.500 lei fără TVA. Valoarea totală estimată 8.487.000 și 9.999.000 lei.
 
Contractele subsecvente vor fi încheiate pe un interval de 6 luni sau ori de câte ori apare o nevoie nouă, cuantumurile valorice a fiecărui contract subsecvent vor fi stabilite în raport cu necesitățile ce fac obiectul contractului și a resurselor financiare pe care autoritatea contractantă le are la dispoziție.
 
 
Responsabili de atribuirea licitației
 
 
Persoanele ce dețin funcți de decizie în cadrul autorității contractante în ceea ce priveste organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt următoarele:

- Elena Roxana Țucmeanu (fostă Almășan) – manager,
- Mariana Stan – director financiar contabil,
- Elena Valentina Ionescu - director medical,
- Mihaela Oprișan - șef Serviciu Financiar contabilitate/ achiziții,
- Aurelia Codreanu - responsabil compartiment Achiziții Publice-Contractare,
- Ioana Casandra – consilier juridic,
- Monica Corbeanu - consilier juridic,
- Dr. Daniela Profir – medic șef de secție Recuperare 1,
- Dr. Adriana Mihăilescu - medic specialist recuperare, medicină fizică și balneologie,
- Dr. Doinița Oprea - medic primar reumatologie,
- Dr. Liliana Elena Stanciu -  medic șef de secție Recuperare 2,
- Gina Ungureanu - asistent șef secția Sanatorială 410 paturi și asistent șef secția Laborator,
- Elena Stancu - asistent șef recuperare secție spital 170 paturi,
- Esin Corina Cadir – compartiment Achiziții Publice - contractare,
- Florinela Lungu – Compartiment salarizare/responsabil Viza CFP.
 
Condiții pentru ofertanți
 
Ofertanții trebuie să demonstreze că în ultimii 3 ani (calculați până la data limită de depunere a ofertelor) a efectuat livrari de produse similare/superioare din punct de vedere al complexitatii, aferente obiectului contractului, livrari a caror valoare cumulată sa fie de cel puțin: Lot 1 – 7.900.000 lei făra TVA, Lot 2 – 800.000 lei fără TVA, la nivelul unuia sau a mai multor contracte, cu indicarea valorilor, datelor și a beneficiarilor publici sau privați.

În secțiunea Documente puteți consulta Proiectul de hotărâre nr. 276/2024 pentru modificarea HCL nr. 105/2021 privind aprobarea  Regulamentului local de publicitate la nivelul municipiului Constanța se află pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Județul Constanța Sanatoriul Balnear și de Recuperare Techirghiol cumpără echipamente și materiale destinate reducerii riscului de infecții nosocomiale (DOCUMENT)

Justiție Constanța. Sanatoriul Balnear și de Recuperare Techirghiol, nemulțumit de decizia CNSC privind un contract cu Almatar Trans SRL


Achiziții Constanța Spitalul Clinic de Recuperare Medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord vrea să cumpere aparate de electroterapie. Ce valoare are contractul (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii