Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:32 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Achiziții Constanța Un nou contract bifat de New Byora SRL cu Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor. Despre ce este vorba (DOCUMENTE)

ro

17 May, 2024 17:00 645 Marime text
  • Termene.ro arată că New Byora SRL funcționează din anul 2018, are sediul în Cumpăna, județul Constanța, strada Narcisei nr. 31, iar obiectul de activitate este „activități generale (nespecializate) de curățenie interioară a clădirilor”
 
În data de 14 mai 2024, pe platforma SEAP, a apărut atribuirea contractului de către Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța către New Byora SRL.
 
DSVSA Constanța a achiziționat de la firma respectivă servicii de curățenie.
 
Conform detaliilor prezentate în anunț, acestea constă în aspirarea pardoselilor cu aspiratoare profesionale și spălarea pardoselilor manual; șergerea prafului de pe mobilier (suprafețe orizontale cu o înălțime de până la 1.8 m) și echipamente electronice, cu lavete microfibră – cabinete. Firma va asigura curățarea oglinzilor și suprafețelor vitrate interioare din sticlă, uși și geamuri; ștergerea geamurilor intrărilor, casa scării, pasarelă; spălarea și călcarea halatelor personalului angajat din laborator; aspirarea sălii de protocol ori de câte ori este nevoie; curățarea ușilor de acces în spații; șterggerea geamurilor intrărilor; colectarea, depozitarea gunoiului în spațiile special amenajate; igienizarea grupurilor sanitare; spălarea faianței de la holurile din clădirea Laborator; aspirarea pereților, ștergerea caloriferelor, spălarea jaluzelelor verticale.
 
Aceste servicii vor fi prestate la cele trei puncte de lucru ale DSVSA Constanța.
 
Suma plătită în schimbul serviciilor este de 110.400 de lei.
 
Despre New Byora SRL
 
Termene.ro arată că New Byora SRL funcționează din anul 2018, are sediul în Cumpăna, județul Constanța, strada Narcisei nr. 31, iar obiectul de activitate este „activități generale (nespecializate) de curățenie interioară a clădirilor”.
 
Conform sursei menționate, în 2021 New Byora SRL a avut o cifră de afaceri egală cu 258.215 lei, un profit egal cu 157.027 de lei și un angajat.
 
Bogdan Nechita figurează atât ca asociat unic, cât și ca administrator.
 
După cum se arată pe termene.ro, numele lui mai apare și în International Tehnic Suport SRL.
 
Conform licitatiapublica.ro, New Byora SRL are opt achiziții directe câștigate, toate la nivelul județului Constanța. Cea mai veche datează din 17 mai 2023. Toate au fost încheiate cu Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța.
 
Toate cumpărările directe ale New Byora SRL pot fi consultate în secțiunea „DOCUMENT”.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Cumpărări directe DSVSA Constanța reabilitează două imobile. Anvan Proiectare SRL se va ocupa de proiectare și verificarea tehnică a proiectului (DOCUMENT)    
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii