Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:14 18 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acord- cadru pe 24 de luni SPIT Constanța achiziționează servicii poștale!

ro

18 Oct, 2024 11:06 161 Marime text
Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local achiziționează servicii poștale de distribuire a corespondenței.
Valoarea estimată este de până la 390.262 lei.

Obiectul acordului-cadru de 24 de luni constă în prestarea serviciilor poştale de distribuire a corespondenţei curente pentru următoarele tipuri de trimiteri: a) Corespondenţă curentă internă cu confirmare de primire; b) Corespondenţă curentă internaţională cu confirmare de primire.
 
Având în vedere obiectul acordului-cadru, operatorii economici trebuie să facă dovada prestării serviciilor poştale de distribuire a corespondenţei efectuate în cursul unei perioade care acoperă cel mult ultimii 3 ani, calculați retroactiv de la termenul limită de depunere a ofertelor, din care să rezulte că ofertantul a prestat servicii similare celor care fac obiectul prezentei achiziții a căror valoare cumulată la nivelul a minimum un contract-maximum 3 contracte este cel puțin egală cu valoarea estimată de 127.400 lei fără TVA reprezentând valoarea estimată maximă a celui mai mare contract subsecvent.

În cazul în care, din motive obiective și justificate, operatorul economic nu este în măsură să prezinte una sau mai multe dintre informațiile și documentele solicitate, operatorul economic este autorizat să facă dovada situației sale economice și financiare prin orice alt document pe care autoritatea contractanta îl poate considera adecvat.
 
În situatia în care ofertantul a fost înființat sau și-a început activitatea economica de mai puțin de 3 ani se va lua în considerare prezentarea informațiilor corespunzatoare perioadei efective de activitate.
 
În cazul în care mai mulți operatori economici participă în comun la procedura de atribuire, îndeplinirea criteriilor privind capacitatea tehnică și profesională, precum și cea privind situația economică și financiară, se demonstrează prin luarea în considerare a resurselor tuturor membrilor grupului, iar autoritatea contractantă solicită ca aceștia să răspundă în mod solidar pentru executarea acordului-cadru.
 
Neîndeplinirea acestei cerințe atrage excluderea ofertantului de la procedura privind atribuirea acordului-cadru.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 14.11.2024 ora 15:00 în SEAP.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii