Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:06 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Act de vandalism în Constanța. Coș de gunoi incendiat în zona gării CFR (FOTO)

ro

16 Apr, 2024 17:37 791 Marime text

Un act de vandalism a avut loc în zona gării CFR Constanța, unde un coș de gunoi nou amplasat a fost incendiat intenționat, sub vapor.

Coșul de gunoi afectat de incendiu fusese nou și era instalat pentru a îmbunătăți igiena și curățenia în zonă, ca parte a eforturilor de îmbunătățire a infrastructurii publice.

Este esențial ca și constănțenii să coopereze în eforturile de menținere a ordinii și siguranței publice și pentru a raporta orice activitate suspectă sau comportament neadecvat pe care acești îl observă. 


Și acesta nu este nici pe departe un eveniment izolat 

La Constanța, distrugerea coșurilor de gunoi pare că a devenit un sport local, un incident având loc în parcul de la Casa de Cultură unde un coș de gunoi, a fost incendiat de persoane rămase încă necunoscute, la început de an. 
„Nu vorbim despre un accident, pentru că aceste coșuri sunt realizate din materiale calitative, rezistente la foc, ci despre un act premeditat. Săptămâna aceasta, coșul distrus va fi înlocuit. Și această investiție va fi făcută, încă o dată, din buzunarul nostru, al constănțenilor“ - au mai precizat reprezentanții Primăriei Constanța. 

Anul trecut în municipiul Constanța au fost montate 330 de coșuri de gunoi de capacitate mare și 62 de coșuri selective cu două fracții, în completarea celor existente, pentru că prezența coșurilor de gunoi în toate cartierele municipiului este esențială în păstrarea curățeniei orașului. Din nefericire, nu toți cetățenii gandesc la fel.




Citește și:

Coș de gunoi incendiat în parcul de la Casa de Cultură din Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii