Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:44 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acționarii Neptun-Olimp SA, convocați în adunare generală

ro

18 May, 2024 16:24 652 Marime text
  • Potrivit termene.ro, Neptun Olimp SA a fost înființată în 1991, are sediul social în Neptun, pe strada Plopilor și se ocupă de hoteluri și alte facilități de cazare similare.


Consiliul de Administraţie al societăţii Neptun-Olimp SA, cu sediul în Neptun, str. Plopilor nr. 1, Constanța, a aprobat, în şedinţa din data de 8.05.2024, convocarea Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor pentru data de 17.06.2024, ora 12.00, la sediul societăţii. Decizia s-a afișat în Monitorul Oficial al României la data de 10 mai 2024.


Pe ordinea de zi se află următoarele:


1.Aprobarea Situaţiei economico-financiare a societăţii, aferentă exerciţiului financiar 2023, pe baza Raportului administratorilor şi a Auditorului financiar independent.
2.Aprobarea Raportului administratorilor societăţii privind activitatea desfăşurată la data de 31.12.2023 şi descărcarea de gestiune a administratorilor pentru activitatea desfăşurată.
3.Aprobarea rezultatelor inventarierii anuale a elementelor de natura activelor, datoriilor şi capitalurilor proprii, a propunerilor din procesul-verbal privind rezultatele inventarierii efectuate la data de 31.12.2023.
4.Aprobarea Raportului de audit statutar al auditorului financiar independent ROMAR-CO AUDIT SRL, pentru situaţiile financiare întocmite la data de 31 decembrie 2023.


La şedinţă pot participa şi vota numai acţionarii înregistraţi în Registrul Acţionarilor la data de 31.05.2024, stabilită ca dată de referinţă.
Calitatea de acţionar se va dovedi cu buletin de identitate, certificat de acţionar, împuternicire specială pentru acţionarii persoane fizice sau împuternicire pentru persoane juridice.


Împuternicirile vor fi depuse la sediul societăţii Neptun-Olimp SA în original sau pe adresa de e-mail a societăţii neptunolimp2003@yahoo.com, cu 48 de ore înainte de adunarea generală, sub sancţiunea pierderii exerciţiului dreptului de vot în adunarea generală.
 

Despre Neptun Olimp SA

Potrivit termene.ro, Neptun Olimp SA a fost înființată în 1991, are sediul social în Neptun, pe strada Plopilor și se ocupă de hoteluri și alte facilități de cazare similare.
 
Compania are mai multe puncte de lucru în Neptun, Olimp și Mangalia.
 
Acționarul majoritar este Statul Român prin Ministerul Antreprenoriatului și Turismului (52,2156%), urmat de Transilvania Investments Alliance SA (41,1848%), o listă de acționari persoane fizice (6,04%) și o listă de acționari persoane juridice (0,56%).
 
Administratori sunt Ionel Damian, Răzvan Cătălin Nicola, Ioan Șerban Tănase, Dragoș Călin, Olga Ciorchina și Horia Ovidiu Abrudan.
 
Neptun Olimp SA figurează ca acționar în Transfer Neptun SA, dar și Holiday Club Neptun SA.
 
În 2022, Neptun Olimp SA a declarat șapte angajați, profit peste 575.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 710.000 de lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

Neptun Olimp SA cere în instanță anularea unui act emis de Primarul Municipiului Mangalia. CL Mangalia devine pârât în cauză!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii