Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:13 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acţionarii S.C.U.T. SA, convocați în Adunare Generală Ordinară. Pe ordinea de zi, aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2024

ro

01 May, 2024 17:00 561 Marime text
foto: Unsplash
  • A fost convocată Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor societăţii S.C.U.T. SA pentru data de 29.05.2024.
  • Pe ordinea de zi se regăsește și aprobarea descărcării de gestiune a administratorilor pentru exerciţiul financiar 2023.
 
Administratorul unic al societăţii S.C.U.T. SA, cu sediul în Constanţa, bd. Aurel Vlaicu nr. 144, convoacă Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor pentru data de 29.05.2024, ora 10.00, care se va desfăşura în municipiul Constanţa, bd. Aurel Vlaicu nr. 144, Pavilion Central, biroul nr. 1.
 
Pe ordinea de zi au fost incluse următoarele puncte:
 
1. Prezentarea, dezbaterea şi aprobarea Situaţiilor Financiare anuale, aferente exerciţiului financiar 2023, pe baza Rapoartelor prezentate de administratorul unic şi de auditorul financiar.
2. Aprobarea descărcării de gestiune a administratorilor pentru exerciţiul financiar 2023.
3. Prezentarea, dezbaterea şi aprobarea Bugetului de Venituri şi Cheltuieli pe anul 2024.
4. Prezentarea, dezbaterea şi aprobarea Programului de Investiţii pe 2024.
5. Împuternicirea administratorului unic să îndeplinească formalităţile de înregistrare şi publicare a hotărârilor Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor, cu posibilitatea submandatării de terţe persoane.
 
În situaţia neîntrunirii cvorumului legal pentru Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor, se convoacă a doua Adunare Generală Ordinară a Acţionarilor pentru data de 30.05.2024, cu aceeaşi ordine de zi, la aceeaşi oră şi în acelaşi loc.
 
La şedinţă pot participa şi vota numai acţionarii înregistraţi în Registrul Acţionarilor societăţii la data de 17.05.2024, stabilită ca dată de referinţă.
 
Decizia de convocare a asociaților societății S.C.U.T. SA a fost publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 2117 din data de 26 aprilie 2024.
 
 
Despre S.C.U.T. SA

 
Înființată în anul 1991, firma are sediul social pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 144, Constanța și se ocupă de lucrări speciale de construcții n.c.a.
 
Societatea este controlată de Listă Acționari Persoane Juridice, cu 55,81 % din capitalul social, Frățilă Constantin, 43,34 % din capitalul social și Actionari Persoane Fizice, cu 0,85 % din capitalul social. Ștefancu Manuela este administratorul firmei.
 
Potrivit termene.ro, Constantin Frățilă mai este asociat/acționar în: Comcm SA, Antigua Serv SRL,  Com Auto Invest SRL, Auto Micos SRL, Kronstadt Papier Technik SA, Global Building Investment SRL, Mobilelux By Vladimir SA, Alcorex Building SRL,  Leasing Auto Romania SRL,  Transilvania Investments Alliance SA. La rânsul său, Ștefancu Manuela este cenzor supleant       în Kronstadt Papier Technik SA și  cenzor supleant în Mobilelux BY Vladimir SA. În anul 2022, firma cu 2 salartiați a declarat o cifră de afaceri de 1.069.983 lei și un profit de 182.998 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.

 
Citește și:
 
Firme Constanța: Doi ucraineni și-au deschis o afacere care se va ocupa de prelucrarea datelor și administrarea paginilor web
 
Firme Constanța: A fost înființată o nouă agenție imobiliară. Iată cine este fondatorul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii