Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:53 28 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiune a poliției în Constanța. Amenzi de 22.000 de lei și suspendarea activității pentru o societate comercială

ro

26 Oct, 2024 12:44 432 Marime text
Mașină de poliție. Sursă foto: ZIUA de Constanța
 
  • În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 36 de persoane, au fost vertificați doi operatori economici și 11 agenți de pază.
     
În noaptea de 25 spre 26 octombrie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Serviciul Municipal de Ordine și Siguranță Publică, împreună cu polițiști din cadrul Secțiai 1 Poliție Constanța și Serviciului de Investigare a Criminalității Economico - Financiare, au derulat o acțiune de verificare a legalității activităților desfășurate de agenții economici.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 36 de persoane, au fost vertificați doi operatori economici și 11 agenți de pază.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că, în incinta unei societăți comerciale din municipiul Constanța, s-ar fi vândut produse  fără a fi utilizate aparate de marcat electronice fiscale, și, totodată, ar fi fost încălcate prevederile Legii 349/2002R, privind interzicerea fumatului în spațiile publice închise.

Astfel, au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 22.000 de lei.

Totodată, a fost indisponibilizată suma de 1.750 de lei.

De asemenea, au fost sesizate autoritățile competente, în vederea suspendării activității societății comerciale, a încheiat sursa citată.



Citește și:
IPJ Constanța: Tânără din Lipnița, dată dispărută de familie! Ați văzut-o?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii