Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:32 07 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiune a polițiștilor rutieri din Constanța. Iată ce au constatat

ro

08 Mar, 2024 15:38 726 Marime text
Sursă foto: IPJ Constanța
 
  • În perioada 6 - 7 martie 2024, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au desfășurat o acțiune pentru verificarea legalității transporturilor rutiere de persoane și de mărfuri.
 
În perioada 6 - 7 martie 2024, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au desfășurat o acțiune pentru verificarea legalității transporturilor rutiere de persoane și de mărfuri, transmite un comunicat de presă din partea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
În cadrul activităților derulate, au fost verificate 271 de vehicule de transport.
 
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 242 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 75.000 de lei.
 
De asemenea, au fost retrase 19 certificate de înmatriculare.
 
Totodată, la data de 7 martie 2024, polițiștii Serviciului de Siguranță Rutieră și Poliției Municipiului Constanța - Serviciul Municipal de Siguranță Rutieră au acționat pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, prin depistarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă regulile de circulație privind acordarea de prioritate.
 
Acțiunea s-a desfășurat în municipiul Constanța și pe principalele artere de circulație din județ, în zonele și pe tronsoanele de drum cu risc rutier ridicat.
 
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 58 de sancțiuni contravenționale la OUG 195/2002, privind circulația pe drumurile publice, în valoare totală de aproximativ 21.000 de lei.
 
De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării 18 permise de conducere, a încheiat sursa citată.
 
 
Citește și:
Județul Constanța: Bărbat reținut pentru încălcarea ordinului de protecție obținut de soția sa. Suspectul, reținut
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii