Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:51 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiune în forță a mascaților în zona Cireșica din Constanța. Mai mulți polițiști și mascați au intervenit (galerie foto+video)

ro

10 Mar, 2020 15:50 20147 Marime text

În urmă cu puțin timp, un flagrant a avut loc în zona Cireșica din Constanța.

Este vorba despre cercetarea unui autoturism marca Golf, cu numere de Suceava, pe care probabil îl urmăreau de mult. În autoturism se afla un tânăr. Autoturismul are și geamul spart. Polițiștii și mascații, însoțiți probabil de un procuror au controlat autoturismul în amănunțime. La fața locului se află aproximativ trei persoane încătușate.

Niciunul dintre cei prezenți nu au oferit vreo explicație.

Oficial de la IPJ Constanța 

Astăzi, polițiștii constănțeni au fost sesizați de către o femeie, de 82 de ani, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-ar fi pătruns în locuință, de unde ar fi sustras 5.000 de lei, precum și mai multe bijuterii, cauzând un prejudiciu de aproximativ 10.000 de lei.

Demarând cercetările în cauză, polițiștii Biroului Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Constanța au surprins, în flagrant delict, în zona Cireșica, 3 persoane, într-un autoturism, bănuite de comiterea faptei.

Asupra bărbaților, cu vârste între 37 și 40 de ani, și în autoturism au fost găsite bunuri - bani și bijuterii - susceptibile a proveni din fapta sesizată.
Cercetările continuă, pentru documentarea întregii activități infracționale, urmând să fie dispuse măsurile legale în cauză, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, Andreea Iliescu. 


 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii