Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:18 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Actiunea Populara, singura alternativa romaneasca acceptata in Occident

ro

28 Aug, 2003 00:00 731 Marime text

Declaratia a fost facuta, ieri, de Catalin Harnagea, membru al Biroului Executiv National al partidului, aflat in vizita la Constanta, care a sustinut faptul ca acesta reprezinta targetul pe care formatiunea va urmari sa il castige la alegerile din 2004 * In acest moment, in cadrul Organizatiei judetene a AP sunt inscrisi peste 3.700 de membri

Filiala constanteana a formatiunii Actiunea Populara si-a desemnat, saptamana trecuta, componenta birourilor locale din localitatile Mangalia si Lumina. In acest sens, vicepresedintele de la nivel local al AP, Nicolae Dragoi, a declarat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca, in data de 23 august, a fost aleasa componenta Biroului local al organizatiei municipale Mangalia. "In urma votului, ca presedinte al organizatiei a fost desemnata Florina Marcu, aceasta urmand sa fie ajutata de sase vicepresedinti. Cei sapte membri alesi sunt reprezentanti autentici ai clasei de mijloc si au o caracteristica definitorie, aceea ca sunt tineri si in forta", a subliniat Dragoi. In ceea ce priveste componenta Biroului local din localitatea Lumina, vicepresedintele AP a precizat ca membrii formatiunii l-au ales in postul de presedinte pe Faur Danila, urmand ca acesta sa fie ajutat de cinci vicepresedinti. Dragoi a mentionat ca, in perioada imediat urmatoare, se vor mai organiza conferinte de alegeri ale birourilor locale in inca patru localitati, si anume in Valu lui Traian, Tuzla, Topraisar si Basarabi.

Procent de 10%

Un alt subiect dezbatut ieri de conducerea filialei judetene a AP a fost si acela al constituirii unei opozitii de centru-dreapta, pentru care membrii partidului militeaza la momentul actual. Prezent la discutii, presedintele Organizatiei judetene a AP, Max Badin, a afirmat ca, indiferent de aliantele pe care partidele parlamentare sau neparlamentare doresc sa le realizeze, "e nevoie de un partid care, in momentul de fata, se intareste si este intr-o continua organizare. Acest partid se numeste Actiunea Populara si reprezinta singura alternativa reala, acceptata de Occident". De asemenea, Badin a subliniat faptul ca, in prezent, in cadrul Organizatiei judetene a AP sunt inscrisi peste 3.700 de membri, urmand ca numarul acestora sa creasca in luna septembrie, cand formatiunea va definitiva procesul de absorbtie a Partidului Popular Crestin. Referitor la acest subiect, aflat la Constanta, Catalin Harnagea, membru al Biroului Executiv National al AP, a declarat ca partidul reprezinta un pol care trebuie sa coaguleze celelalte formatiuni politice de dreapta, numai in acest fel opozitia fiind capabila sa castige alegerile din 2004. "Daca vom merge pe drumul pe care am plecat, noi singuri vom putea realiza un procent de 10% in alegerile viitoare, acesta reprezentand targetul pe care ni l-am propus pentru 2004. Numai dupa aceea si in conditiile in care sunt convins ca va exista o fractionare a scenei politice ne vom gandi la o alianta cu alte partide", a conchis Harnagea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii