Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:53 28 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiuni ale Poliției în Constanța și Mangalia pentru prevenirea consumului de droguri. Amenzi de peste 17.000 de lei

ro

26 Oct, 2024 13:06 377 Marime text
Mașină de poliție. Sursă foto: ZIUA de Constanța
 
  • La 24 și 25 octombrie 2024, polițiștii din Constanța și Mangalia au desfășurat acțiuni preventive în jurul unităților de învățământ și în zonele publice pentru a combate consumul și traficul de droguri.

La 24 și 25 octombrie 2024, polițiștii din Constanța și Mangalia au desfășurat acțiuni preventive în jurul unităților de învățământ și în zonele publice pentru a combate consumul și traficul de droguri. În urma verificărilor, au fost aplicate 21 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 17.000 de lei, contribuind la consolidarea unui climat de siguranță publică, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

La data de 24 octombrie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța au desfășurat o acțiune pentru asigurarea climatului optim de siguranță publică și prevenirea traficului și consumului de droguri, în proximitatea unităților de învățământ.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 6.000 de lei. 

În noaptea de 25 spre 26 octombrie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Mangalia au desfășurat activități în cadrul acțiunii Blocada, pentru menținerea ordinii și liniștii publice și prevenirea traficului și consumului de droguri.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 11.000 de lei, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Constatări ale poliției în județul Constanța. Doi șoferi depistați fără permis și sub influența alcoolului 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii