Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:18 27 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiuni ale polițiștilor din Constanța

ro

27 Aug, 2024 20:30 192 Marime text
Mașină de poliție. Sursă foto: ZIUA de Constanța
 
  • Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au desfășurat mai multe acțiuni în Constanța și în județ.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au desfășurat mai multe acțiuni în Constanța și în județ.

La data de 26/27 august 2024, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța au desfășurat acțiuni pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, creșterea gradului de siguranță rutieră și prevenirea faptelor comise cu violență, transmite un comunicat din partea IPJ Constanța.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate peste 60 de persoane și au fost verificate 25 de vehicule. 

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate zece sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 4.500 de lei. De asemenea, a fost reținut un permis de conducere.

La data de 26/27 august 2024, polițiști din cadrul din cadrul Secție 3 Poliție Costinești au desfășurat o acțiune pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, precum și pentru desfășurarea în condiții de siguranță a traficului rutier.

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate, prin aplicația eDAC, 44 persoane și au fost verificate 28 de vehicule. 

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate cinci sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 1.750 de lei.



Citește și:
IPJ Constanța: Depistați cu bunuri susceptibile a fi contrafăcute. Iată ce au constatat polițiștii
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii