Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:27 14 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiuni ale polițiștilor din Constanța. Iată ce au constatat

ro

14 Aug, 2024 13:32 172 Marime text
Mașini de poliție. Sursă foto: IPJ Constanța

La data de 13 august 2024, polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economico - Financiare au desfășurat o acțiune de verificare a operatorilor economici care desfășoară activități pe litoral, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Astfel, au fost verificate punctele de lucru a 17 operatori economici din orașul Năvodari și stațiunile Vama Veche și Mamaia.

În urma neregulilor constate, au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale, în valoarea totală de 7.000 de lei.

De asemenea, a fost ridicată, în vederea indisponibilizării, suma de aproximativ 550 de lei.

La data de 13 august 2024, polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Infracționalității de Mediu au desfășurat o acțiune pentru verificarea respectării dispozițiilor legale privind operațiunile cu deșeuri.

În urma neregulilor constatate, două societăți comerciale, una având ca obiect de activitate întreținerea și repararea autovehiculelor, iar cealaltă colectarea deșeurilor nepericuloase, au fost sancționate contravenționale, cu amendă în valoare totală de 50.000 lei. 

La data de 13 august 2024, polițiști din cadrul din cadrul Poliției Orașului Eforie, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, au desfășurat o acțiune pentru prevenirea furturilor de pe plajă, a comerțului ilicit, precum și pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică. 

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 6.000 de lei.

La data de 13 august 2024, polițiști din cadrul din cadrul Polției Municipiului Mangalia - Secția 3 Poliție Costinești au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice și creșterea gradului de siguranță rutieră.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 7.000 de lei.

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța, precum și polițiști locali.

La data de 13 august 2024, polițiști din cadrul din cadrul Poliției Orașului Năvodari au desfășurat o acțiune pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și creșterea gradului de disciplină rutieră.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 8.000 de lei.

Totodată, a fost retras un certificat de înmatriculare.

La data de 13 august 2024, polițiști din cadrul Poliției Orașului Techirghiol au desfășurat o acțiune pentru prevenirea faptelor antisociale. 
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 4.000 de lei.

Totodată, polițiștii au reținut în vederea suspendării un permis de conducere.

La data de 13 august 2024, polițiști din cadrul din cadrul Poliției Municipiului Mangalia - Secția 1 Poliție Neptun au desfășurat o acțiune pentru verificarea respectării prevederilor privind paza obiectivelor și a bunurilor în sălile de jocuri de noroc, precum și pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 12.000 de lei, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Oficial de la IPJ Constanța despre accidentul de pe bulevardul Tomis
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii