Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:26 09 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiuni ale polițiștilor din Constanța. S-au aplicat amenzi!

ro

08 Aug, 2024 13:23 261 Marime text
Foto cu rol ilustrativ

La data de 7 august 2024, polițiști din cadrul Poliției Orașului Techirghiol au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice și creșterea gradului de siguranță rutieră, în comunele Topraisar, Bărăganu și Mereni, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. 

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 8.000 de lei. 

La data de 7 august 2024, polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari au desfășurat o acțiune pentru prevenirea traficului și consumului de substanțe interzise, a comerțului ambulant, dar și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră. 

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 19 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 5.330 de lei. 

La data de 7 august 2024, polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economico - Financiare au desfășurat o acțiune de verificare a societăților comerciale care desfășoară acțiuni pe litoral. 

Activitatea s-a derulat în orașul Eforie și stațiunea Venus.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 2.000 de lei. 

De asemenea, a fost ridicată în vederea indisponibilizării suma de 105 lei, pentru nerespectarea prevederilor OUG 28/1999, privind obligația agenților economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale. 

La data de 7 august 2024, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța au desfășurat o acțiune pentru prevenirea traficului și consumului de substanțe interzise, a faptelor săvârșite cu violență și a furturilor din auto. 

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 20 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 12.000 de lei. 

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța. 

La data de 7 august 2024, polițiști din cadrul Poliției Orașului Eforie au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice. 
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 3.000 de lei. 

La data de 7 august 2024, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia - Secția 1 Poliție Neptun  au desfășurat o acțiune pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 800 de lei, a încheiat sursa citată.



Citește și:
IPJ Constanța: ​Minoră dată în urmărire, depistată în stațiunea Mamaia 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii