Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:20 13 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiuni ale polițiștilor în județul Constanța! Au fost aplicate mai multe sancțiuni

ro

13 Sep, 2024 11:11 143 Marime text
Poliția. Foto cu rol ilustrativ: ZIUA de ConstanțaMai multe acțiuni au fost desfășurate în ultimele zile de polițiștii din cadrul IPJ Constanța. Potrivit IPJ Constanța au fost aplicate mai multe sancțiuni contravenționale. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 12 septembrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Infracționalității de Mediu au desfășurat o acțiune de verificare, în Portul Constanța Sud Agigea, a modului de respectare a prevederilor legale privind depozitarea și manipularea îngrășămintelor chimice.
Astfel, au fost verificate trei puncte de lucru ale unor societăți comerciale ce au ca obiect de activitate depozitarea și manipularea de mărfuri.
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate trei sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 80.000 de lei, potrivit O.U.G. 195/2005 privind protecţia mediului.

În perioada 12-13 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secțiile 1 și 4 Poliție au desfășurat acțiuni pentru prevenirea și combaterea faptelor cu violență și a traficului și consumului de droguri. 
În cadrul activităților au fost legitimate, prin aplicația eDAC, 43 de persoane și au fost verificate peste 20 de autoturisme. 
Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 8.660 de lei.

La data de 12 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Techirghiol au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice, combaterea faptelor cu violență și creșterea gradului de disciplină rutieră.
În cadrul activităților derulate, au fost legitimate 60 de persoane și au fost verificate 27 de autovehicule. 
În urma neregulilor constate, au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 6.870 de lei.

La data de 12 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 3 Poliție au desfășurat o acțiune pentru prevenirea faptelor de furt din societățile comerciale.
În cadrul activităților derulate, au fost legitimate 32 de persoane și au fost verificate 12 autovehicule. 
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 6.300 de lei.

Citește și: 

Șofer băut, fără permis și posibil drogat, depistat de polițiști în Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii