Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:16 23 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiuni ale polițiștilor în județul Constanța. Au fost aplicate sancțiuni

ro

23 Aug, 2024 20:38 195 Marime text
Sursa foto: IPJ ConstanțaLa data de 22 august a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia – Secția 3 Poliție Costinești au desfășurat o acțiune pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică și creșterea gradului de siguranță rutieră.

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate, prin aplicația eDAC, 34 de persoane și au fost verificate 19 vehicule. 

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate patru sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 1.500 de lei.

La data de 22 august a.c., polițiști din cadrul din cadrul Poliției Orașului Eforie au desfășurat o acțiune pentru prevenirea comerțului ilicit și asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică. 

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 19 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 13.000 de lei.

La acțiune au participat și jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța și lucrători din cadrul Poliției Locale Constanța.

La data de 22 august a.c., polițiști din cadrul din cadrul Poliției Orașului Năvodari au desfășurat o acțiune pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și combaterea traficului și consumului de substanțe interzise.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 5.000 de lei. 

Citește și: 

Acțiune de control a operatorilor economici care desfășoară activități pe litoral. Au fost aplicate amenzi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii