Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:14 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiuni ale polițiștilor în județul Constanța. Iată ce au constatat

ro

12 May, 2024 13:17 597 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
 
  • Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au desfășurat mai multe acțiuni în județul Constanța 
     
Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au desfășurat mai multe acțiuni în județul Constanța, transmite un comunicat din partea IPJ Constanța.

La data de 11 mai 2024, polițiștii din Poliției Orașului Cernavodă au desfășurat o acțiune pentru pentru  menținerea ordinii și liniștii publice și pentru creșterea gradului de disciplină rutieră.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 115 persoane și au fost verificate 80 vehicule. În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 1000 de lei.

La data de 11 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Cogealac au desfășurat o acțiune pentru pentru  menținerea ordinii publice și liniștii publice. 
În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 17 persoane și au fost verificate 17 vehicule.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 1400 de lei.

La data de 12 mai 2024, polițiștii din Poliției Orașului Năvodari au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea a traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise și pentru creșterea gradului de disciplină rutieră.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 6 persoane și au fost verificate 6 vehicule.

La data de 12 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Cogealac au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea a traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 10 persoane și au fost verificate 8 vehicule.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 1300 de lei, a încheiat sursa citată.


Citește și:
UPDATE: Accident în Constanța, cu o mașină a poliției. Precizările IPJ Constanța (Galerie FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii