Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:23 18 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiuni preventive ale polițiștilor în școlile din Constanța și Năvodari. Prevenirea consumului de substanțe interzise și a bullying-ului

ro

18 Sep, 2024 16:12 141 Marime text
Mașini de poliție. Sursă foto: ZIUA de Constanța
 
  • Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au desfășurat mai multe activități preventive.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au desfășurat mai multe activități preventive, conform unui comunicat din partea IPJ Constanța.

La data de 17 septembrie 2024, polițiști din cadrul Serviciului Siguranță Școlară și Prevenirea Criminalității au desfășurat activități de prevenire a consumului de substanțe interzise, a bullying-ului și a victimizării minorilor, la Școala Gimnazială nr. 10 Mihai Koiciu și Școala Gimnazială nr. 6 Nicolae Titulescu din municipiul Constanța.

La data de 17 septembrie 2024, polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari acționat pentru prevenirea violenței și a consumului de substanțe interzise, în unitățile de învățământ aflate în raza de competență. De asemenea, polițiștii le-au vorbit elevilor despre regulile de circulație pe care trebuie să le respecte, în calitate de pietoni, a încheiat sursa citată.



Citește și:
IPJ Constanța: Acțiune a polițiștilor din Murfatlar. Mai multe amenzi aplicate și un certificat de înmatriculare retras
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii