Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:21 06 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiuni recente ale Poliției. Amenzi la Costinești, Năvodari și Hârșova!

ro

03 May, 2024 21:06 613 Marime text
În ziua de 2 mai a.c., polițiștii din diverse secții au fost activi pentru menținerea ordinii și siguranței publice pe drumurile și în comunitățile noastre.

Iată rezultatele acestor eforturi:



Oficial de la IPJ Constanța:

La data de 2 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Hârșova au desfășurat o acțiune pentru asigurarea ordinii și liniștii publice și creșterea gradului de siguranță rutieră.
Ca urmare a activităților desfășurate, au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 5.000 de lei.

La data de 2 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice.
Ca urmare a activităților desfășurate, au fost aplicate 9 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 2.000 de lei.
 
La data de 2 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia – Secția 3 Poliție Costinești au desfășurat o acțiune pentru menținerea climatului de ordine publică și creșterea gradului de disciplină rutieră.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 3.000 de lei.

De asemenea, a fost reținut în vederea suspendării un permis de conducere și a fost retras un certificat de înmatriculare.



Citește și:

Știri ConstanțaPoliția aplică sancțiuni în cluburile din Mamaia!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii