Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:36 17 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activități preventive desfășurate de polițiștii din Constanța

ro

05 Sep, 2023 13:47 825 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: IPJ Tulcea
  • La data de 4 septembrie 2023, polițiștii din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat activități de prevenire a disparițiilor  de minori, a agresiunilor sexuale asupra acestora, dar și acțiuni pentru siguranța online.
 
La data de 4 septembrie 2023, polițiștii din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat activități de prevenire a disparițiilor  de minori, a agresiunilor sexuale asupra acestora, dar și acțiuni pentru siguranța online, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
De asemenea, au derulat activități de informare, în cadrul școlilor de șoferi din municipiul Constanța, cu privire la prevederile Legii 213/2023. Potrivit acestora, conducătorul auto, aflat sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive ori fără a deține permis de conducere, care provoacă un accident rutier soldat cu decesul victimei, va fi condamnat la închisoare cu executare, fiind eliminată posibilitatea de a fi condamnat cu suspendarea executării pedepsei, a încheiat sursa citată. 


Citește și:
Acțiuni ale polițiștilor din Constanța. Ce au constatat aceștia
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii