Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:20 05 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activități preventive în Constanța desfășurate de polițiști

ro

09 Aug, 2023 16:49 915 Marime text
  •  Pe data de 8 august 2023, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au desfășurat mai multe activități preventive în municipiu.
 
Pe data de 8 august 2023, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au desfășurat mai multe activități preventive în municipiu, transmite un comunicat din partea IPJ Constanța.
 
La data de 8 august 2023, polițiștii din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat activități de prevenire a tâlhăriilor, furturilor din locuințe și a înșelăciunilor, în rândul persoanelor vârstnice din municipiul Constanța.
 
Totodată, au derulat acțiuni de prevenire a consumului de droguri și a faptelor săvârșite cu violență, în rândul studenților din cadrul Universității Ovidius Constanța.
 
La data de 8 august 2023, polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară au desfășurat activități de prevenire a delincvenței juvenile și a victimizării minorilor, în rândul copiilor afați într-o tabără de vară din municipiul Constanța, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Acțiuni ale polițiștilor din Constanța. Ce au descoperit aceștia
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii