Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:50 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activități preventive la Constanța! Iată unde au fost polițiștii

ro

17 May, 2024 15:26 485 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
 
  • Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au desfășurat mai multe activități preventive la școlile din municipiu.
 
Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au desfășurat mai multe activități preventive la școlile din municipiu, transmite un comunicat din partea IPJ Constanța.
 
La data de 16 mai 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Siguranță Școlară și Prevenirea Criminalității, au desfășurat activități de prevenire a violenței școlare și pentru prevenirea și combaterea traficului și consumului de droguri sau altor substanțe interzise, în rândul elevilor și cadrelor didactice din cadrul liceului Tehnologic „Gheorghe Duca”, din municipiul Constanța.
 
La data de 17 mai 2024, polițiști din cadrul Serviciului Siguranță Școlară și Prevenirea Criminalității, împreună cu specialiștii Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane - Centrul Regional Constanța, au fost prezenți în rândul elevilor și cadrelor didactice ale Liceului Tehnologic „Dobrogea”, din  comuna Castelu, desfășurând o serie de activități preventive privind consumul de substanțe interzise și pentru prevenire violenței școlare, a încheiat sursa citată.
 
 
Citește și:
Acțiuni ale polițiștilor din Constanța. Iată ce au constatat
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii