Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:57 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral lansează licitație pentru recompartimentarea unui imobil existent (DOCUMENT)

ro

27 May, 2024 19:01 722 Marime text


 
 Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral din Constanța organizează o nouă licitație pentru lucrări de "Recompartimentare imobil existent pentru laborator calitatea apei - ABADL și amplasare lift exterior"
 
Informațiile privind au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că valoarea estimată a achiziției este de 2.934.564,29 lei.

Se precizează în datele oficiale că recompartimentare imobilul existent pentru laborator calitatea apei și amplasarea unui lift exterior pentru personal. Amenajarea imobilul existent prin lucrările de recompartimentare ale spațiilor, dar și de refacere a instalațiilor prin asigurarea necesarului de accesorii specifice (traseu gaze speciale, sisteme evacuare aer viciat, eliminare deșeuri etc), astfel încât spațiile rezultate să asigure desfășurarea activității specifice în condiții optime, conform cerintelor din caietul de sarcini.
 
Numarul de zile până la care operatorii economici interesati pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor este de 10 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor. Autoritatea contractantă va răspunde în mod clar și complet tuturor solicitărilor de clărificări/ informațiilor suplimentare in a 6-a zi inainte de data limita de depunere a ofertelor, se mai arată în datele oficiale.
 
 
Persoanele cu funcție de decizie în cadrul Autorității Contractante, în ceea ce privește organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt următoarele: Hristu Uzun –Director, Adela Mihalcea-Director Economic, Constantin Sava – Sef birou Achizitii, Georgiana Simona Grigorescu, Mirella Oancea, Aura Lavru -birou Achizitii, Edith Dulica-Control Financiar Preventiv, Constantin Cerneaga-sef Birou Exploatare și Mentenanță a ISNGA, George Costea-Serviciu UIP, Florentina Chiriac –CJ SGA Constanta, Mihai Cartuna-CJ Birou Exploatare și Mentenanță a ISNGA, Bogdan Gabriel Albu-SGA Constanta.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 21.06.2024, ora 15:00.
 
 

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.





În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul integral.
 


Citește și:

Justiție ConstanțaABADL Dobrogea Litoral a fost dată în judecată de o firmă din București
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii