Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:27 04 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu La nici o lună de la inaugurare, ruta Constanța-Oradea a fost anulată de operator

ro

12 Jul, 2023 09:41 1579 Marime text
Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța a transmis că zborurile pe ruta Constanța-Oradea-Constanța vor fi anulate.

„Ca urmare a ultimei notificări primite din partea operatorului aerian, informăm pasagerii că zborurile programate să opereze în sezonul de vară 2023 pe ruta Constanța - Oradea - Constanța au fost anulate de compania aeriană din motive comerciale”, se arată în mesajul transmis de către aeroportul din județul Constanța.


După cum era anunțat în decembrie 2022, Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa informa că începând cu data de 22 iunie 2023, compania aeriană AirConnect va opera zboruri directe de la Constanța către Cluj Napoca, Oradea, Suceava și Timișoara, astfel:
  • Constanța – Suceava, în zilele de joi, începând cu 22 iunie 2023
  • Constanța – Timișoara, în zilele de joi și duminică, începând cu 22 iunie 2023
  • Constanța – Cluj, în zilele de joi și duminică, începând cu 22 iunie 2023
  • Constanța – Oradea, în zilele de duminică, începând cu 25 iunie 2023. 
Dintre acestea, s-au deschis doar trei rute, Constanța-Suceava nefiind operabilă de la noi din lipsă de pasageri. Iată că la mai puțin de o lună, ruta Constanța-Oradea nu este productivă pentru compania AirConnect.

Citește și:

Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța Se deschid zborurile interne operate de AirConnect în sezonul estival 2023. Iată rutele
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii