Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:10 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceri Constanța Ce decizii a luat Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor din cadrul SC Grupul DD SA

ro

10 Jun, 2024 19:13 680 Marime text
Foto: PexelsAdunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor din cadrul S.C. GRUPUL DD - S.A., cu sediul în Constanţa, şos. Industrială nr. 6, Pavilion administrativ, aprobă emiterea unui număr de 175.283.244 acţiuni nominative, cu valoarea nominală de 0,1 lei fiecare, în vederea majorării capitalului social al societăţii cu aporturi în numerar, în următoarele condiţii:
  • Pentru fiecare acţiune deţinută, acţionarii vor avea dreptul să subscrie 4 acţiuni noi cu valoarea nominală de 0,1 lei fiecare.
  • Exercitarea dreptului de preferinţă al acţionarilor se va exercita în termen de o lună de la publicarea hotărârii Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor în Monitorul Oficial, Partea a IV-a.
Subscrierea acţiunilor nou emise se va face la sediul societăţii, prin completarea formularului de subscriere, astfel:
- Acţionari persoane fizice, personal sau prin reprezentant pe bază de procură autentică, cu prezentarea actelor de identitate.
- Acţionari persoane juridice, prin reprezentantul legal sau pe bază de procură autentică dată de reprezentantul legal, cu prezentarea documentelor relevante privind înmatricularea persoanei juridice şi dovada calităţii de reprezentant legal.

Plata acţiunilor subscrise se va efectua integral, la data subscrierii, în contul societăţii, sau în numerar în limitele prevăzute de lege.

Acţiunile rămase nesubscrise se vor anula.

De asemenea, se aprobă formularul de subscriere, formular care va fi completat la sediul societăţii în faţa administratorului unic Carapiti Dumitru sau directorului economic Hotulig Vildan.

Despre Grupul DD SA

Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, consultată la data de 10 iunie 2024, societatea a fost înființată în anul 2008 și are sediul pe Șoseaua Industriala, Nr. 6, Bloc Pavilion Administrativ Constanta.

Societatea se ocupă cu Activitati ale holdingurilor.

Pentru anul 2023 a raportat profit de 2.033.629 lei și un angajat.

Acționari sunt Ion Dusu si Niculae Dusu, fiecare cu câte 45,984 lei, Complex Condor SA cu 6,5731 % și Alți Acționari cu 1,46 %.

Administrator este Dumitru Carapiti.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise

Citește și: 

Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor din cadrul societății Grupul DD. Ce s-a decis
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii