Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:15 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceri Constanța Consiliul Local Eforie a cumpărat servicii de consultanță în domeniul achizițiilor publice. Iată de la cine (DOCUMENTE)

ro

16 May, 2024 17:00 636 Marime text
  • Astăzi, 16 mai 2024, în SEAP a apărut anunțul atribuirii contractului de către Consiliul Local Eforie, județul Constanța, către Centiva Solutions SRL
 
Astăzi, 16 mai 2024, în SEAP a apărut anunțul atribuirii contractului de către Consiliul Local Eforie, județul Constanța, către Centiva Solutions SRL.
 
Valoarea acestuia este de 139.000 de lei.
 
Obiectul achiziției este servicii de consiliere și de consultanță în achiziții publice.
 
După cum se arată în detaliile anunțului, Centiva Solutions SRL poate asigura suportul pentru Comisia de evaluare, de la întocmirea Documentației de atribuire și până la semnarea contractului de achiziție publică.
 
Defalcarea serviciilor pe etape de evaluare:
I. Etapa tehnică:
-verificare garanție de participare și DUAE;
-verificare propuneri tehnice;
II. Etapa financiară:
-verificare propunere financiară;
-verificare conformitate documente de calificare si selecție cu DUAE
 
Defalcarea serviciilor pe tipuri de activități:
- asistență în derularea procedurilor de licitații pentru toate cele trei tipuri de achiziții (servicii, bunuri, lucrări);
- întocmirea dosarelor de achiziții, inclusiv a documentației de atribuire și a raportului de specialitate (expertul/experții cooptați vor fi desemnați de Beneficiar în urma nominalizării lor de Prestator);
- asistență de specialitate în achiziții publice pe toată perioada implementării proiectului, dacă este cazul;
- asistență în fața instituțiilor de specialitate pentru clarificări/corecții necesare implementării proiectului, în achiziții publice;
- alte activități specifice noii legislații în domeniu.
 
Despre Centiva Solutions SRL
 
Potrivit termene.ro, Centiva Solutions SRL are sediul în Brăila, obiectul de activitate este „activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea” și funcționează din anul 2014.
 
Adina – Luiza Moise figurează ca asociat unic și administrator.
 
Firma a raportat pentru 2022 obținerea unei cifre de afaceri de 574.589 de lei, un profit egal cu 14.180 de lei și trei salariați.
 
Licitatiapublica.ro arată că societatea are 117 achiziții directe la nivel național, din care patru sunt la nivelul jdețului Constanța. Centiva Solutions SRL a încheiat prima cumpărare directă la data de 17 octombrie 2022.
 
Toate cumpărările directe ale firmei Centiva Solutions SRL pot fi consultate în secțiunea „DOCUMENT”.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Consiliul Local Eforie a atribuit un contract firmei Masstudio din Constanța. Ce servicii vor fi furnizate (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii