Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:19 11 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceri Constanța Ești în Jupiter și cauți cazare? O nouă firmă s-a lansat pe piață

ro

11 Aug, 2024 18:00 188 Marime text

Firmă nouă, foto: Freepick  
 O nouă firmă specializată în hoteluri și alte facilități de cazare a fost înființată în Jupiter, județul Constanța. Vas-Ral SRL este fondată și administrată de Briceag Vasile, din judeţul Constanţa. 



Date despre Vas-Ral SRL din Monitorul Oficial


O nouă societate care se ocupă cu hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare, și-a pus bazele în Jupiter, județul Constanța.

Potrivit datelor din Monitorul Oficial al României, societatea se numește Vas-Ral SRL.

În Monitorul Oficial al României a fost publicat un extras al rezoluției numărul 18133/08.07.2024, a Oficiului Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța.

În documentul citat, se arată că, în baza cererii din 05.07.2024, și actelor doveditoare depuse, s-a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrarea societății numită Vas-Ral SRL.

Firma nou înființată are un capital social de 200 lei, total părţi sociale: 20 a câte 10 lei fiecare. Firma are sediul social în loc. Jupiter, municipiul Mangalia, strada Carol nr. 24, judeţul Constanţa.

Domeniul principal de activitate este reprezentat de grupa CAEN: 551 - Hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare. Durata de funcționare a societății este nedeterminată, iar fondatorul și administratorul ei este Briceag Vasile, din judeţul Constanţa.




PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.




Citește și:

Afaceri ConstanțaAerul tău condiționat nu funcționează? O firmă nouă din Constanța te poate ajuta

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii