Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:25 04 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceri Constanța Iată ce hotărâri s-au luat în societatea Complex Savoy SA

ro

04 Aug, 2024 19:20 173 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pexels

Complex Savoy - SA, cu sediul în Constanţa, Mamaia, Hotel Savoy, judeţul Constanţa, legal şi statutar întrunită în şedinţă ordinară la prima convocare în data de 20.05.2024, la sediul social din Constanţa, Mamaia, Hotel Savoy, judeţul Constanţa, Adunarea generală hotărăşte:
 
Art. 1- Ia act de prezentarea raportului Consiliului de administraţie şi a raportului auditorului financiar pentru exerciţiul financiar al anului 2023.
 
Art. 2 - Se dă descărcare de gestiune administratorilor pentru exerciţiul financiar al anului 2023.
 
Art. 3 - Se aprobă situaţiile financiare, pentru exerciţiul anului 2023, întocmite în conformitate cu OMFP nr. 1802/2014, care se compun din bilanţ, contul de profit şi pierdere, situaţia modificării capitalurilor proprii, situaţia fluxurilor de trezorerie şi note explicative aferente închiderii exerciţiului financiar al anului 2023, fără dividende.
 
Art. 4 - Se aprobă proiectul bugetului de venituri şi cheltuieli al societăţii pentru exerciţiul financiar al anului 2024, precum şi programul de activitate şi de investiţii al societăţii pentru exerciţiul financiar al anului 2024.
 
Art. 5 - Se împuterniceşte Mirică Victoria să efectueze formalităţile necesare la Oficiul Registrului Comerţului în vederea publicării în Monitorul Oficial al României, Partea a IV-a pentru ducerea la îndeplinire a hotărârii adunării, inclusiv online, putând submandata terţe persoane.
 
Despre Complex Savoy SA
 
Societatea Complex Savoy SA  a fost înființată în anul 1995, are sediul în Mamaia, județul Constanța, strada Hotel Savoy și se ocupă de „Hoteluri și alte facilități de cazare similare”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, acționari sunt Zahiu Angela, Zahiu Ion, Zahiu Eduard Bellamy, Statul Român prin Autoritatea Administrarea Activelor Statului, Crișan Doinița, Boagiu Jeana, Boagiu Păun, Caila Elena, Bodnariuc Lucia, Cercel Mariana Corina, Costache Ecaterina, Zanfir Mioara, Dascălu Aurelia și Suhov Ustinia, iar administratori sunt Barna Marioara, Georgescu Nicoleta, Zahiu Angela, Zahiu Eduard Bellamy și Zahiu Ion.
 
Caila Elena mai este asociat unic și administrator la Elca Handling SRL. Zahiu Angela mai este asociat și administrator la Fantastic Aloe SRL. Zahiu Eduard Bellamy mai este asociat și administrator la Outbox Consulting SRL. Zahiu Ion mai este asociat și administrator la Izvorul Verde Infinit SRL. Georgescu Nicoleta mai este asociat și administrator la Univers Multivers SRL și asociat unic și administrator la Aico Consult Agent de Asigurare SRL.
 
Conform termene.ro, în anul 2023, societatea Complex Savoy SA a înregistrat o cifră de afaceri de 11.960.939 lei, cu o pierdere de 1.669.996 lei, la 60 de angajați.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și:
Afaceri Constanța: Se schimbă asociatul unic și sediul social al firmei Raider Distribution SRL
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii