Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:19 06 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceri Constanța Primăria Cuza Vodă și o firmă din București, contract ce vizează iluminatul public (DOCUMENTE)

ro

06 Oct, 2024 14:22 177 Marime text
Primăria Cuza Vodă. Sursa foto: ZIUA de Constanța

Primăria Cuza Vodă, județul Constanța, a alocat suma de 33.500 de lei pentru servicii de consultanță în legătură cu proiectul de eficientizare și modernizare a sistemului de iluminat public.
 
Concret, este vorba despre servicii de consultanță pentru scriere, depunere și implementare proiect de eficientizare și modernizare a sistemului de iluminat public, finanțat de către AFM din Fondul pentru mediu în cadrul programului „Creșterea eficienței energetice a infrastructurii de iluminat public”.
 
Firma contractată este Godyris Hope.
 
Contractul a fost atribuit prin cumpărare directă și a fost publicat în SEAP pe 2 octombrie 2024.
 
Despre Godyris Hope
 
Potrivit termene.ro, firma are sediul social în București, funcționează din anul 2017 și se ocupă cu „alte activități de servicii suport pentru întreprinderi n.c.a.”.
 
Godyris Hope SRL a încheiat anul 2023 cu o cifră de afaceri egală cu 524.027 de lei, un profit de 124.575 de lei și doi angajați.
 
Sofia Andreea și Tomuță Raluca-Maria sunt asociații și administratorii Godyris Hope SRL.
 
Conform licitatiapublica.ro, Godyris Hope SRL are 69 de cumpărări directe câștigate la nivel național, dintre care nouă sunt la nivelul județului Constanța. Primul contract datează din data de 16 noiembrie 2021 și a fost încheiat cu Primăria Costinești.
 
Toate cumpărările directe ale Godyris Hope SRL cu autorități contractante din județul Constanța pot fi consultate în secțiunea DOCUMENT.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii