Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:01 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceri Constanța Primăria Hârșova vrea să acceseze fonduri nerambursabile pentru Spitalul Orășenesc. Cine va asigura serviciile de consultanță (DOCUMENTE)

ro

05 Jun, 2024 17:00 599 Marime text
  • Suma achiziției se ridică la 200.000 de lei
 
Primăria orașului Hârșova, județul Constanța, a încheiat un contract cu IFNCONS Media SRL prin cumpărare directă.
 
Data apariției anunțului de atribuire a fost 4 iunie 2024.
 
Contractul prevede achiziția de servicii de consultanță accesare linii de finanțare din fonduri nerambursabile.
 
Aceste linii de finanțare se referă la investiții în infrastructura laboratoarelor de microbiologie din cadrul unităților sanitare publice în vederea modernizării laboratorului de microbiologie din cadrul Spitalului Orășenesc Hârșova.
 
Suma achiziției se ridică la 200.000 de lei.
 
Despre IFNCONS Media SRL
 
Potrivit termene.ro, IFNCONS Media SRL funcționează din anul 2003, se ocupă cu activități de consultanță pentru afaceri și management și are sediul în București, sectorul 1, pe strada Iuliu Hașdeu nr. 13.
 
Societatea a încheiat ultimul an cu o cifră de afaceri egală cu 10.376.563 de lei, un profit egal cu 4.894.990 de lei și zece salariați.
 
Radu – Viorel Dornean și Monica – Lucia Iacob sunt asociații IFNCONS Media SRL. Radu – Viorel Dornean este și administratorul firmei.
 
Datele de pe Registrul Comerțului arată că Radu – Viorel Dornean este și în Ecerom Grup SRL, Happy Pumpkin SRL și Dovleacul Arțăgos SRL (radiată). De partea cealaltă, Monica – Lucia Iacob mai este în Proiect Capital SRL, Sela Cons SRL (în stare de dizolvare) și Scut IFN SA.
 
Conform licitatiapublica.ro, IFNCONS Media SRL are 793 de cumpărări directe câștigate la nivel național, din care 18 contracte sunt prafate la nivelul județului Constanța. Pe 14 mai 2020, IFNCONS Media SRL câștiga primul contract, cu Primăria Tuzla.
 
Toate cumpărările directe ale IFNCONS Media SRL pot fi consultate în secțiunea „DOCUMENT”.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


Citește și:
Cumpărări directe Constanța Firma Electro Bulgaru BMS asigură mentenanța rețelelor de iluminat public la Hârșova (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii