Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:11 05 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceri Constanța Schimbări în cadrul Up To You Studio SRL. Iată cine se retrage din firmă

ro

05 Aug, 2024 20:38 169 Marime text
Afaceri Constanșa, foto: Pexels La data de 3 iunie 2024, Adunarea Generală a Asociaților societății Up To You Studio SRL, formată din Bogdan Leyla-Oana și Mazilu Ana-Maria-Andreea, au decis aspecte importante cu privire la afacerea lor.

S-a decis retragerea din societate a Leylei-Oana Bogdan şi cesionarea aportului la capitalul social şi anume 100 lei, 10 părţi sociale a 10 lei fiecare, la valoarea nominală şi 50% participare la profit şi pierderi către Mazilu Ana-Maria-Andreea.

Eu, cedenta, transmit, iar eu, cesionara, preiau împreună cu activul şi pasivul societăţii toate drepturile şi obligaţiile prezente şi viitoare ce decurg din deţinerea părţilor sociale, atât a celor deţinute cât şi a celor cedate, inclusiv achitarea tuturor datoriilor societăţii către bugetul de stat şi alte persoane fizice sau juridice de orice natură existente şi neachitate până la data prezentei hotărâri, atât cele evidenţiate cât şi cele care vor apărea ca urmare a unor acţiuni de control.- se arată în documentul oficial. 

Menţionăm că cesiunea s-a făcut în baza art. 202 alin. 1 din Legea nr. 31/1990.

Potrivit documentului oficial, în urma cesiunii capitalul social al societăţii se împarte astfel:

-Asociatul Mazilu Ana-Maria-Andreea deţine 20 părţi sociale a câte 10 Iei fiecare, în total 200 lei şi 100% participare la profit şi pierdere.
 
S-a decis că se revocă din funcţia de administrator Bogdan Leyla-Oana și se menţine în funcţia de administrator Mazilu Ana-Maria-Andreea.

Celelalte prevederi ale actului constitutiv rămân neschimbate.

Facem precizarea că documentul a fost publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 3677 din data de 31 iulie 2024.
 
 
Despre Up To You Studio SRL
 
Firma Up To You Studio SRL din Poiana, a fost înființată la data de 08.11.2023 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 4711 - Comerț cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi și tutun.
 
Potrivit platformi termene.ro, consultată la data de 05 august 2024, firma a raportat o pierdere de -1.283 lei, numărul de angajați și cifra de afaceri nefiind specificate. Asociat și administrator este Mazilu Ana-Maria-Andreea.
 


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și: 

Firme ConstanțaAsociații Terapie Pentru Copii SRL au decis dizolvarea, lichidarea şi radierea firmei
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii