Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:39 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceri Constanta Societatea Cabinete Medicale Virciu Marcel SRL și-a mutat sediul social. Ce decizii a mai luat unicul asociat

ro

19 Jun, 2024 20:01 516 Marime text
Foto: PexelsUnicul asociat la societății Cabinete Medicale Virciu Marcel - S.R.L. a decis mutarea sediului social al fitrmei și închiderea unui punct de lucru din localitatea Mihail Kogălniceanu.

Potrivit anunțului publicat în Monitorul Oficial, Virciu Marcel-Iulian, în calitate de asociat unic al Cabinete Medicale Virciu Marcel -S.R.L a decis mutarea sediului societăţii din municipiul Constanţa, Bulevardul Alexandru Lăpuşneanu nr. 97,  în municipiul Constanţa, Str. Henry Coandă nr. 11A, judeţul Constanţa.

De asemenea se actualizează datele de identificare ale asociatului şi administratorului Vîrciu Marcel-Lucian și se precizează durata societăţii ca fiind nedeterminată.

Nu în ultimul rând, mandatul administratorului Vîrciu Marcel- Lucian se fixează la o durată de 50 de ani și se închide punctul de lucru din satul Mihail Kogălniceanu, comuna Mihail Kogălniceanu, Strada Tudor Vladimirescu nr. 40, Incinta Dispensarului Medical Mihail Kogălniceanu, Cabinet nr. 2, judeţul Constanţa.

Despre Cabinete Medicale Virciu Marcel SRL

Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, consultată la data de 19 iunie 2024 societatea a fost înființată în anul 2018. Nu sunt disponibile date financiare ale firmei.

Unic asociat și administrator este marcel Lucian Virciu din Constanța.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

Citește și: 

O nouă cafenea deschisă în județul Constanța! Cine este fondator



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii