Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:50 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

AFM Ultima etapă a programului „Rabla pentru electrocasnice'', începe vineri dimineaţa

ro

09 Dec, 2021 16:38 1612 Marime text


Etapa a III-a a sesiunii de iarnă a programului „Rabla pentru electrocasnice” demarează vineri, 10 decembrie 2021, de la ora 10:00, iar românii pot aplica pentru vouchere destinate achiziţionării de aparate de aer condiţionat, uscătoare de rufe şi aspiratoare, potrivit unei postări publicate pe pagina de de Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM). 



Vor fi acordate vouchere, astfel: în voare de 400 de lei pentru aparate de aer condiționat, inclusiv aparate de aer condiționat portabile, cu eficiență energetică la răcire cel puțin A++, 400 lei pentru uscătoare de rufe cu eficiență energetică cel puțin A++ și 200 de lei pentru aspiratoare cu un consum de energie mai mic de 43 kWh/an.



Finanțarea nu poate depăşi 50% din valoarea echipamentelor comercializate prin program.



Conform AFM, bugetul alocat acestei etape este de 6 milioane de lei. 



Voucherele se pot genera până pe 16 decembrie 2021, ora 23:59 sau până la epuizarea bugetului alocat acestei etape.



Având în vedere că în ediția precedentă, în etapele de selectare a voucherelor, bugetul a fost rezervat integral, ulterior fiind utilizate doar 55% din voucherele rezervate și ținând seama de faptul că bugetul alocat este limitat, AFM roagă doar generarea voucherelor cu intenția de a fi utilizate pentru achiziționarea electrocasnicelor selectate. 

 

Voucher-ul este nominal, netransmisibil şi nu poate fi utilizat decât de persoana căreia i-a fost emis, în urma înscrierii în aplicaţia informatică. 


Sursă foto: Facebook.com/ Administratia Fondului pentru Mediu

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii