Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:36 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Agenția pentru Protecția Mediului Constanța, anunț public în privința unui proiect al OMV Petrom SA derulat la Tuzla

ro

26 Nov, 2023 12:19 1109 Marime text
 

 
  • SC OMV Petrom SA a fost înființată în anul 1992, iar obiectul de activitate principal este „Extracția petrolului brut“.
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța, autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța, anunţă publicul interesat că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Execuție racord la rețeaua de preluare ape uzate menajere, la rețeaua cu apă potabilă RAJA și organizare de șantier proiect Neptun Deep, propus a fi amplasat în jud. Constanta, com. Tuzla, extravilan si intravilan, titular OMV PETROM S.A. reprezentată de GAUSS S.R.L“.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din municipiul Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8.00 și 16.30, vineri, intre orele 8.00 și 14.00, precum şi la următoarea adresă de internet: http:\\apmct.anpm.ro.
 
Despre SC OMV Petrom SA
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată vineri, 24 noiembrie 2023, SC OMV Petrom SA a fost înființată în anul 1992, are adresa în municipiul București, iar obiectul de activitate principal este „Extracția petrolului brut“.
 
Pachetul de acțiuni al SC OMV Petrom SA este deținut de OMV Aktiengesellshaft (Austria) - 51.1568%, Ministerul Energiei - 20.698%, Listă Acționari PPM - 3.39% și Persoane Juridice - 24,76%. Persoane autorizate: Radu - Sorin Căprău (membru în directorat), Albert Neel Franck (Franța) - membru în directorat, Cristian Hubati (membru în directorat), Alina - Gabriela Popa (membru în directorat), Christina Campbell Verchere (Regatul Unit) - membru în directorat. 
 
În 2022, SC OMV Petrom SA a avut o cifră de afaceri de 55.939.915.254 lei, un profit de 10.287.553.182 lei și număr mediu de salariați - 7.372.
 
Platforma termene.ro informează că SC OMV Petrom SA are peste 3.900 de contracte câștigate - achiziții directe și peste 260 de contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 23 noiembrie 2023).
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
A fost luată decizia etapei de încadrare privind proiectul de modernizare a instalației de țiței de la Terminalul Midia, derulat de OMV Petrom SA
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii