Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:14 09 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ajutoare financiare pentru locuitorii din Comana și 23 August, județul Constanța, afectați de inundații

ro

08 Oct, 2024 10:49 309 Marime text
Sursa foto: Ziua de Constanța






Persoanele din localitățile Comana și 23 August, județul Constanța, afectate de fenomenele hidrometeorologice extreme (cod portocaliu/roșu–averse torențiale) manifestate în perioada 30-31 august 2024 au primit sprijin de la Guvern, prin Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale (A.N.R.S.P.S.).
 
Măsura a fost luată pentru a sprijini familiile aflate în situații deosebite și pentru a asigura condiții de cazare temporară adecvate, potrivit unui comunicat al Prefecturii județului Constanța.
 
Astfel, ieri, 7 octombrie 2024, ca urmare a hotărârii nr.16 din 19 septembrie a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, prin care au fost solicitate resurse din rezervele de stat, 60 de persoane din Comana și 23 august au primit ajutoare în valoare de aproximativ 259.000 lei.

De la Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale, Instituția Prefectului – Județul Constanța a primit, pentru cele două localități, următoarele produse: două construcții ușoare din elemente modulate; un container sanitar și alte bunuri necesare, precum: paturi, saltele, perne, pături, aragaze sau butelii.Transportul resurselor menționate până la locațiile desemnate de Primăriile Comana și 23 August a fost asigurat de Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale (A.N.R.S.P.S.). Autoritățile locale sunt responsabile de recepția și gestionarea bunurilor.
 
 Citește și
MMSS Ajutoarele suplimentare pentru Galați și Vaslui ajung începând de luni
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii