Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:20 29 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Al 19-lea magazin, în parteneriat cu Gheorghe Hagi Selgros deschide magazinul Constanţa Nord (Galerie foto)

ro

05 Dec, 2011 21:00 4840 Marime text
Selgros1.jpgSelgros Cash&Carry deschide astăzi cel de-al 19-lea magazin din ţară, în zona de nord a Constanţei. Acesta este cel de-al doilea magazin Selgros din oraş.

Amplasat pe bulevardul Tomis nr. 387, Selgros Constanţa Nord va pune la dispoziţia clienţilor săi 41.000 de produse alimentare şi nealimentare pe o suprafaţă de vânzare de 10.000 mp. Magazinul este amenajat conform noului concept Selgros, care oferă clienţilor un ambient prietenos, elegant şi eficient, cu accesibilitate maximă pentru toate produsele. În ziua deschiderii, clienţii care cumpără de minim 300 de lei din noul magazin vor primi premii în bonuri valorice de 500, 100 sau 30 de lei. pe lângă promoţiile de sărbători existente în toată reţeaua Selgros, câteva sute de produse vor avea preţuri speciale, valabile numai în Constanţa, în prima săptămână de funcţionare. Odată cu lansarea noului magazin, Selgros iniţiază şi un parteneriat cu Academia de Fotbal Gheorghe Hagi.

Selgros2.jpg„Pentru noi, aceasta este o dublă aniversare. Nu numai că deschidem cel de-al 19-lea magazin, ci sărbătorim tot anul acesta zece ani de prezenţă pe piaţa românească. Este, de asemenea, un lucru nou pentru noi faptul că pentru prima oară suntem cu un al doilea magazin într-un oraş, altul decât Bucureşti. A fost important să deschidem acest magazin, având în vedere că nu puteam, cu magazinul din Sud, de la Agigea, să fim aproape de clienţii noştri din nordul oraşului Constanţa, din Mamaia şi din Nordul judeţului", a declarat Alexandru Vlad, director executiv Selgros Cash&Carry.

Autografe de la Rege

Acesta a subliniat faptul că pentru construirea Selgros Constanţa Nord s-au investit circa 20 de milioane de euro şi s-au creat aproximativ 300 de noi locuri de muncă. „Prin parteneriatul cu Academia Gheorghe Hagi o să punem şi noi umărul la creşterea unei noi generaţii de campioni, sperăm cu la fel de mult succes cum a fost generaţia de aur din perioada anilor '80-'90", a mai Alexandru Vlad, director executiv Selgros Cash&Carry.

„Regele fotbalului românesc", Gheorghe Hagi, le-a mulţumit celor de la Selgros Cash&Carry, care o să ajute la antrenarea unor viitori sportivi de valoare. „Le mulţumesc tuturor celor de la Selgros care s-au gândit să vină alături de Academia Gheorghe Hagi. După cum ştiţi, sportivii au nevoie de energie, iar alimentaţia este foarte importantă. După multe negocieri şi întâlniri, am semnat acest parteneriat cu Selgros, pentru ca noi, ceilalţi, să-i antrenăm aşa cum trebuie. Puterea unui sportiv vine de la alimentaţie şi de la odihnă. Sper să scoatem sportivi de performanţă care pot face un drum lung în viaţă şi să joace la nivelul cel mai înalt", a declarat Gheorghe Hagi. Dintre cei 300 de copii care se pregătesc pentru o viitoare carieră, 66 locuiesc la Academia Gheorghe Hagi. Cel mai bun fotbalist român al tuturor timpurilor va oferi clienţilor Selgros o sesiune exclusivă de autografe vineri, 9 decembrie, între orele 15.00 şi 16.00, în magazinul Selgros Constanţa Nord.

Potrivit reprezentanţilor Selgros, acesta este cel de-al doilea parteneriat al companiei, primul fiind cu Patriarhia Română. Selgros furnizează alimente pentru programul „Masa bucuriei", în cadrul căruia persoanele defavorizate primesc hrană caldă la cantinele Patriarhiei.

De magazinul Selgros Nord se ocupă Cristi Mitea, cel care a „păstorit" ani la rând Selgros Agigea. Cristi Mitea este district manager în cadrul Selgros Cash&Carry.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii