Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:42 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alertă de securitate - Abonații Digi România sunt vizați de tentative de fraudă

ro

22 May, 2024 08:24 895 Marime text

Sursa foto: Pexels




 
  • Digi România avertizează clienții cu privire la o serie de campanii frauduloase care exploatează abuziv numele și identitatea vizuală a companiei pentru a înșela utilizatorii. Începând din 15 mai, au fost detectate multiple tentative de phishing ce vizează clienții Digi.

Potrivit unui comunicat oficial transmis clienților, atacatorii trimit e-mailuri frauduloase care pretind a fi din partea Digi România, utilizând identitatea vizuală a companiei pentru a părea autentice. În aceste mesaje, clienții sunt încurajați să furnizeze detalii personale și financiare sub pretextul unor rambursări de plăți, conform știripesurse.ro.

Ce este important de știut:
1. Detalii false de rambursare: DIGI nu solicită niciodată detaliile cardului bancar pentru rambursarea plăților! O cerere de acest fel reprezintă o încercare de fraudă.
2. Identitatea vizuală: E-mailurile frauduloase imită identitatea noastră vizuală.
 
Cum să te protejezi:
 
Verifică expeditorul! Fii atent la adresa de e-mail de la care primești mesajele.
 
Nu oferi date personale! Nu răspunde cererilor suspecte și nu introduce date financiare sau cu caracter personal pe site-uri nelegitime.
Raportează tentativele! Dacă primești un e-mail suspect, raportează-l imediat echipei noastre de suport.
Fii vigilent și asigură-te că deschizi doar e-mailurile primite de la surse de încredere și protejează-ți datele personale!”, se menționează în comunicat.
Pentru a raporta tentative de fraudă sau pentru a solicita asistență, clienții pot contacta echipa de suport Digi România prin intermediul canalelor oficiale disponibile pe site-ul companiei.
 
Citește și
 UE a adoptat legea. Pune punct dezvoltării necontrolate a Inteligenței Artificiale
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii