Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:30 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alezzi Beach Resort a câștigat un loc în top 15 companii, la Gala BVB Arena 2024

ro

27 Sep, 2024 16:17 244 Marime text
Alezzi Beach Resort din Constanța și-a câștigat locul printre 15 companii de top cu capital 100% românesc, conform evenimentului organizat de Bursa de Valori București.
 
Alezzi Beach Resort este una dintre cele 15 companii cu capital 100% românesc ce au urcat pe podium în cadrul Galei BVB Arena, organizată de Bursa de Valori București în seara zilei de joi, 26 septembrie.


 
1.200 de companii au fost nominalizate la BVB Arena 2024, iar 15 au fost finaliste, printre care și cunoscuta companie de la malul mării.
 

Despre BVB Arena

Proiectul a fost lansat in 2017, iar cele 6 editii au strans peste 1.200 de companii care au fost nominalizate in program si 20 de companii semifinaliste si finaliste care au folosit instrumentele puse la dispozitie de BVB. Valoarea totala a celor 37 de runde de finantare de actiuni si emisiuni de obligatiuni la BVB, derulate de cele 20 de companii, a depasit suma de 236 milioane de euro.

Programul BVB Arena este structurat in mai multe etape. Anul acesta, prima etapa s-a desfasurat in perioada 23 aprilie - 31 mai, perioada in care antreprenorii, comunitatea formata in jurul companiilor, angajatii si partenerii, dar si membrii Comitetului de Nominalizare au putut inscrie in platforma www.bvbarena.ro  compania in al carei potential au crezut. 

In cea de-a doua etapa, derulata in luna iunie, a avut loc selectia celor 50 de companii semifinaliste realizata de catre Comitetul de Nominalizare, urmata de perioada 8-31 iulie, in care publicul a votat compania favorita, vot in urma caruia primele 3 companii cele mai votate au intrat direct in finala. Juriul, care s-a intrunit in luna august, a selectat celelalte 12 companii finaliste. Numele celor 15 companii finaliste au fost anuntate in cadrul Galei din data de 26 septembrie.

O alta etapa a programului, care va avea loc in perioada octombrie-noiembrie 2024 este dedicata Programului de mentorat la care vor putea participa companiile finaliste si semifinaliste, companii nominalizate in editia curenta sau care se inregistreaza in platforma programului. Ultima etapa a editiei este reprezentata de redactarea cartii care contine povestile de succes ale finalistelor din acest an, carte ce va fi lansata la inceputul anului 2025.

Citește și
Alezzi, succes imobiliar al Mării Negre Triumf la Gala Premiilor Real Estate 2023 (P)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii